NavMenu

Profesionalni sistemi za grejanje i klimatizaciju - Carrier, Toshiba, Baltimore Aircoil i Hi Ref

ISTIČE: 08.04.2023.
Podeli


Preduzeće Grappa d.o.o. je ovlašćeni distributer i serviser opreme za grejanje i klimatizaciju renomiranih svetskih proizvođača Carrier (http://www.carrier.com), Toshiba (http://www.toshiba-aircon.eu), Baltimore Aircoil (http://baltimoreaircoil.eu/) i Hi Ref (http://www.hiref.it/) za teritoriju Srbije.

Carrier je američka kompanija, je vodeći proizvođač u sistemima za grejanje, ventilaciju i klimatizaciju, komercijalnu, industrijsku primenu, primenu u transportu i u prehrambenoj industriji.

Toshiba, japanska kompanija, je lider u sistemima za hlađenje i grejanje sa direktnom ekspanzijom (freonski sistemi), multi split sistema za kućnu upotrebu pa sve do kompleksnih VRF sistema za specifične zahteve svake vrste poslovnih i stambenih objekata.

Baltimore Aircoil, američka kompanija, je vodeći proizvođač rashladnih kula i opreme za akumulaciju leda.

Hi Ref, italijanska kompanija, je specijalizovana za proizvodnju rashladne opreme za server sale i velike telekomunikacione i kompjuterske sisteme gde se zahtevaju posebni temperaturni režimi i vlažnost vazduha u prostoriji.

Grappa doo vrši izbor opreme, isporuku, puštanje u rad i održavanje opreme za klimatizaciju i grejanje, sa tehničkom podrškom servisne službe.

Inženjerski tim pruža svu tehničku podršku neophodnu za pronalaženje optimalnog rešenja za klimatizaciju.

Primena: aerodromi, fabrike, klinički centri, tržni centri, hoteli, benzinske stanice, stambeni blokovi, skladišno-distributivni centri sa posebnim temperaturnim režimima, itd.

Toplotne pumpe

Ventilacija i klimatizacija

Sistemi za hlađenje

Sistemi grejanja

Rashladne kule

Grappa
Kneginje Zorke 34/11, V sprat,
11000 Beograd
+381 11 40 66 000
+381 11 40 66 001
+381 11 40 66 002