NavMenu

Traži se tehnička pomoć u sprovođenju projekta modernizacije železničkog koridora 10 - Vrednost posla 2,5 mil EUR

Izvor: eKapija Utorak, 12.07.2022. 14:49
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: bibiphoto/shutterstock)Ilustracija
Delegacija Evropske unije u Republici Srbiji raspisala je tender za tehničku pomoć Infrastrukturi Železnica Srbije u implementaciji projekta modernizacije železničkog koridora 10 u Srbiji.

Kako je navedeno u tenderskoj dokumentaciji, projekat finansiraju Evropska investiciona banka (EIB), Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD), Evropska komisija i Republika Srbija.

Tender obuhvata usluge i nadzor, uključujući podršku u dobijanju neophodnih građevinskih dozvola i revizija, procedure nabavke, arhitektonske, građevinske, inženjerske i inspekcijske usluge, kao i tehničku pomoć u implementaciji projekta modernizacije železničkog koridora 10 u Srbiji.

Vrednost posla bez PDV iznosi 2,5 mil EUR, ali kako je navedeno u dokumentaciji, cena neće biti jedini kriterijum za dodelu posla.

Predviđeno je da radovi traju 36 meseci (3 godine), a rok za učešće na tenderu je 11. avgust 2022. godine.

Više detalja o tenderu možete pronaći OVDE.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

24.04.2024.  |  Građevina, Zdravstvo

Cena izgradnje Tiršove 2 porasla na 141,6 mil EUR - Ugovor dodeljen konzorcijumu 10 firmi

Ministarstvo za javna ulaganja objavilo je odluku o dodeli ugovora za izgradnju Univerzitetske dečje klinike Tiršova 2 grupi ponuđača koja se i jedina javila na prethodni tender, a vrednost dodeljenog ugovora je 141 mil EUR sa PDV-om (16,6 milijardi dinara). Konzorcijum firmi SMB Gradnja, W.D. Concord West, Telegroup, MPP Jedinstvo ad Sevojno, A.R.J Technology, DBS, Elektrozapad, Ipon Sistem, Premer Savković i PP Inženjering Stojanović je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.