NavMenu

Kompanija "Keprom" izlaže na Kongresu farmaceuta Srbije

Izvor: eKapija Sreda, 15.10.2014. 11:43
Komentari
Podeli
U hotelu "Crowne Plaza" u Beogradu, od 15. do 19. oktobra održava se VI Kongres farmaceuta Srbije, u organizaciji Saveza farmaceutskih udruženja. Ovaj naučni i stručni skup održava se svake četvrte godine i predstavlja najveći skup ove vrste u našoj zemlji. Deo Kogresa biće i kompanija "Keprom", koja svojim učešćem redovno podržava manifestacije ovog tipa.
Tema ovogodišnjeg Kongresa "Farmacija u službi zdravlja-nauka i praksa" ima za cilj da ukaže da se usvajanjem novih znanja i još boljom praksom čini značajan korak i dodatno doprinosi zdravlju pacijenata i društva u celini. Putem predavanja, istaknuti domaći i inostrani naučnici, farmaceute iz cele Srbije i goste iz inostranstva upoznaće sa najnovijim saznanjima iz različitih oblasti farmacije.

Kompanija "Keprom" na VI Kongresu farmaceuta Srbije nastupa u izložbenom delu sa proizvodima iz dve kategorije. Iz kategorije Medicinska i pomoćna lekovita sredstva predstavlja proizvode brenda "PiC Solution". Iz kategorije Dodaci ishrani, "Keprom" stručnoj javnosti predstavlja Ramslin- Biljne kapi Sremuš, proizvode brenda "Simply You", kao i proizvode poljske kompanije "Olimp Laboratories", poznate po proizvodnji visokokvalitetnih dijetetskih suplemenata na bazi vitamina, i minerala u heliranom obliku.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.04.2024.  |  Vesti

Poljski lanac Žabka dolazi u Srbiju?

Poljska grupacija Żabka planira da uđe na više tržišta Jugoistočne Evrope. Kompanija iz Poljske nedavno je registrovala internet domen za Srbiju, dok je istovremeno u Rumuniji akvizicijom preuzela kompaniju za distribuciju hrane. Pored akvizicije, registrovana je i posebna kompanija za razvoj maloprodajne mreže, saznaje portal Retail Serbia. Na upit ovog portala kako gledaju na srpsko tržište imajući u vidu da su nedavno kupili domen

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.