NavMenu

Kako da ostvarite veći profit uštedom energije? - Predstavljamo vam Tematski bilten "Okretanje ka energetskoj efikasnosti"

Izvor: eKapija Utorak, 14.10.2014. 09:59
Komentari
Podeli

(Foto: Shutterstock.com)
Poslovni portal "eKapija" objavio je danas Tematski bilten "Okretanje ka energetskoj efikasnosti.

PROČITAJTE:

- Zorana Mihajlović, ministarka građevinarstva: Građanima bi značila i ušteda energije od 10%

- Dragoslav Šumarac, predsednik Skupštine Inženjerske komore Srbije - Osloboditi od poreza vlasnike stanova sa A i B pasošima

- Lož ulje papreno, drva najpovoljnija: Kako da se najjeftinije ugrejete ove zime?

- Korak po korak do "čistog" računa za grejanje: Naplata po utrošku u podstanicama kreće 2015, a u stanovima za 5-10 godina

- Javna preduzeća "pojedu" najviše energije: ESCO model mogao bi rešiti muku ustanova u državnom i lokalnom vlasništvu

- Smanjenje potrošnje energije utiče na profit firme: Ulaganje u energetsku efikasnost se vrati za najviše 5 godina

- Kladovo prelazi na biomasu ove grejne sezone: Toplane u Srbiji sve više razmišljaju o korišćenju alternativnih izvora toplotne energije.

Saznajte i: koje projekte grad Beograd priprema kako za nekoliko godina ne bi brinuo o energentima, kako funkcionišu "pametne" zgrade, kako firmama mogu da doprinesu energetski menadžeri, šta donosi budžetski fond za energetsku efikasnost, koliko zgrada je dobilo energetske pasoše, šta kažu privrednici o energetskoj efikasnosti u našoj zemlji, koje nove proizvode i usluge nude firme kada je reč o uštedi energije kakva su iskustva iz regiona…

Celokupan sadržaj biltena možete preuzeti OVDE.

Tematski bilten "Okretanje ka energetskoj efikasnosti" drugi je u nizu tematskih biltena, novog, ekskluzivnog proizvoda "eKapije". Do kraja godine "eKapija" će publikovati još jedan tematski bilten - iz oblasti obnovljivih izvora energije, a u novoj godini planiramo da se bavimo i značajnim temama iz spoljne trgovine, IT industrije, logistike, turizma...

Tematskim biltenima želimo da zaronimo u dubinu svake od tema, da goruće probleme razmotrimo sa više aspekata, kreiramo referentni materijal koji prezentuje trenutno stanje u konkretnoj oblasti i razmatra moguće pravce razvoja.

Pozivamo vas da i vi budete deo tematskih biltena: predstavite svoj rad i usluge koje nudite na tržištu, planove za naredni period, date svoj osvrt na temu i dodatno pojačajte vašu vidljivost kod čitalaca našeg portala.

Budite u toku! Ne propustite Temastke biltene "eKapije"!

PDF izdanje Tematskog biltena možete preuzeti OVDE.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.