NavMenu

Pogledajte odakle možete gledati Vojnu paradu

Izvor: eKapija Sreda, 15.10.2014. 09:35
Komentari
Podeli
(Foto: Beograd.rs)
Vojna parada povodom obeležavanja 70 godina od oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu i 100 godina od početka Velikog rata biće održana 16. oktobra sa početkom u 15.30 časova.

Građani će moći da posmatraju paradu iz Bulevara Nikole Tesle sa dunavske strane, kao i sa Kalemegdana. Iz uprave Grada Beogarad mole građane koji će paradu posmatrati iz Bulevara Nikole Tesle da dođu najkasnije do 14 časova. Napominje se da od 15 časova neće biti moguće kretanje u širem rejonu Ušća gde se parada održava. Mesta ulaska za građane su: 1. prilaz sa Brankovog mosta i iz pravca TC "Ušće": u blizini TC "Ušće", raskrsnica Bulevara Nikole Tesle i Ulice ušće, i 2. prilaz iz pravca hotela "Jugoslavija" i Trešnjinog cveta: raskrsnica Bulevara Nikole Tesle i Trešnjinog cveta.


Organizatori mole posetioce koji budu dolazili na paradu da ne nose rančeve, torbe, oružje ili šiljate predmete. U zonama gde će biti posetioci obezbeđene su cisterne sa vodom, a dežuraće i kola Hitne pomoći. Takođe, na dva bočna prilaza biće postavljene i dve poljske bolnice.

Za goste i zvanice koji dolaze sa pozivnicom, prilaz je iz Bulevara Mihajla Pupina na istočni ulaz Palate Srbija. Preporučuje se dolazak najkasnije do 15 časova.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.