NavMenu

"Budi Coolturan" 25. i 26. oktobra u Beogradu

Izvor: eKapija Utorak, 07.10.2014. 14:29
Komentari
Podeli
Već četvrtu godinu za redom, studentska organizacija ESTIEM (Evropsko udruženje studenata industrijskog inženjeringa i menadžmenta), sa Fakulteta organizacionih nauka u Beogradu, organizuje projekat "Budi Coolturan", koji će se održati ove godine 25. i 26. oktobra u Zadužbini Ilije M. Kolarca.

"Budi Coolturan" je projekat koji se bavi temom menadžmenta u kulturi i okuplja studente Univerziteta Beograda. Program projekta se sastoji iz dva dela: edukativnog i praktičnog. Edukativni deo obuhvata dvodnevni seminar, gde će studenti imaju prilike da slušaju predavanja: Marka Čkonjevića, regionalnog marketing direktora bioskopa "Cineplexx", Marka Radenkovića, autora projekta Dizajn Inkubatora "Nova Iskra", Jasmine Krstić Latinović, PR menadžera "Kombank Arene" i predstavnika "Mixer festivala". Predavanja imaju za cilj približavanje i podsticanje kulturne svesti među mlađom populacijom, kao i podsticanje na kreativnost i preuzimanje inicijative u ovoj sferi našeg života.

Praktični deo predstavlja rešavanje studije slučaja, zadatih od strane Zadužbine Ilije M. Kolarca i "Guitar Art Festivala", gde studenti mogu da pristupe konceptu poslovanja ovih institucija. Istim se omogućuje praktična primena stečenih znanja kroz rešavanje realnih poslovnih problema i prepoznavanje tržišnih mogućnosti kulturnog koncepta.

Kroz rešavanje studija slučaja, realizuje se jedna od najvažnija ideja projekta "Budi Coolturan" – integracija veština i znanja studenata umetničkih i organizacionih nauka, koja je neophodna za uspešan rast i održivi razvoj kulture u Srbiji.

U sklopu projekta "Budi Coolturan" 2014. je i nagradni fotokonkurs "Kreacija vredna pažnje". Svi studenti Univerziteta Beograda mogu da pošalju svoje fotografije na e-mail adresu: bcfotokonkurs@gmail.com do 20. oktobra. Proglašenje prva tri nagradna mesta je na svečanom koktelu povodom otvaranja projekta 24. oktobra u Kolarčevoj zadužbini.

Ove godine, projekat su podržali: "Devana Technologies", "Puzzle Group", Centar za strane jezike "Top Class", DM i "Reebok".
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Saobraćaj, IT, Telekomunikacije

Kentkart tuži Grad Beograd i zahteva 17 mil EUR odštete

Kompanija Kentkart, koja je godinama obavljala naplatu karata u gradskom prevozu, nakon raskida ugovora tužila je grad i zahtevala odštetu od 17 mil EUR, izjavio je predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić. - Kontrolisali su sistem od 250 mil EUR godišnje. Ja tvrdim da preko 1 mil EUR ne mogu da dobiju, a mislim da će čak biti obrnuto, jer mi imamo dokaze da su unazadili sistem - rekao je Šapić za Radio-televiziju

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.