Izvor: eKapija | Četvrtak, 05.04.2007.| 11:36
Izdvojite članak Odštampajte vest

Nova verzija "Kerio WinRoute Firewall", kompatibilna sa 64-bitnim OS i na tržištu Srbije

"Kerio Technologies" je krajem marta objavio novu verziju svog ICSA Labs sertifikovanog "Kerio WinRoute Firewall". Ovaj softverski paket dostupan je na srpskom tržištu i deo je asortimana kompanije "Sky Express".

Novinu u verziji 6.3 predstavlja StaR – modul za statistiku i izveštaje – koji automatski analizira mrežne podatke i prezentuje trenutni mrežni saobraćaj u lakom za tumačenje grafičkom formatu. Takođe izveštava o individualnom korisničkom saobraćaju, sa linkovima ka web sajtovima, ili kategorijama pri pretrazi interneta kada je opciono kombinovan sa IBM Proventia Web Filterom.

U protekloj godini, veliki OEM vendori su počeli da distribuiraju veće količine serverskih sistema sa 64-bitnim procesorima (AMD ili Intel), koji zahtevaju 64 bitne verzije Windows. Kerio WinRoute Firewall sada može da radi na ovim sistemima, omogućavajući distributerima i mrežnim administratorima više fleksibilnosti pri razvijanju solucija.

Kerio WinRoute Firewall je mrežni sigurnosni softverski paket koji omogućava antivirusno skeniranje gateway, filtriranje web sadržaja, VPN servise i polisu pristupa.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.