NavMenu

Nova rasveta na Zemunskom keju

Izvor: Tanjug Četvrtak, 25.09.2014. 17:44
Komentari
Podeli
(Foto: Suzana Obradović)
Opština Zemun pokrenula je inicijativu za zamenu stubova javne rasvete duž Zemunskog keja, saopšteno je iz te beogradske opštine.

Povod za pokretanje ove inicijative je dotrajalost stubova, kao i događaj iz juna, kada je stub pao i povredio prolaznika. Početku radova na zameni stubova na Zemunskom keju su prisustvovali predsednik opštine Dejan Matić i direktor JKP "Javno osvetljenje" Aleksandar Cincar Poposki.

Matić je rekao da je zamena stubova na Zemunskom keju deo šireg plana koji ima opština, a odnosi se na zamenu, popravku i postavljanje rasvete na celoj teritoriji Zemuna.


- Obnavljanjem rasvete postiže se veći nivo osvetljenja i bezbednosti, a ujedno i manja potrošnja električne energije - rekao je Matić i najavio da će biti zamenjeno ukupno 66 stubova na potezu od restorana "Venecija" do hotela "Jugoslavija".

Planirano je da radovi budu završeni do 20. oktobra, navedeno je u saopštenju.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.09.2024.  |  Građevina

RGZ: Ministar Vesić godinama pokušava da izazove ozbiljan poremećaj u radu katastra

Republički geodetski zavod ocenio je da "ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić svojim dugogodišnjim nečinjenjem direktno krši zakon i pokušava da izazove ozbiljan poremećaj u radu Republičkog geodetskog zavoda". - Uprkos našim upozorenjima, ministar je u dva mandata ignorisao svoje zakonske obaveze i time jasno pokazao nameru da destabilizuje ovu važnu instituciju - navodi se u saopštenju RGZ. Dodaje se

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.