NavMenu

Počinje izgradnja skejt parka u Čačku - Radovi izvodi preduzeće "Ratko Mitrović construction"

Izvor: Ozonpress Četvrtak, 25.09.2014. 13:36
Komentari
Podeli
Čačak (Foto: cacak.org.rs)Čačak
Pre nekoliko dana, zvanično je potpisan ugovor za izgradnju skejt parka u Čačku.

Inicijatori projekta, Udruženje "Alternativa za Čačak", ugovor su potpisali sa firmom "Ratko Mitrović construction", koja će izvoditi radove. Završetkom ovog projekta, Grad Čačak će pored terena za ekstremne sportove, dobiti i dugo čekanu javnu česmu, koja ne postoji na tom delu priobalja Morave.

Tehnički direktor firme "Ratko Mitrović construction" Radoš Jugović kaže za "Ozonpress" da će radovi početi u ponedeljak i da će biti završeni u roku od 30 dana.

- Ugovorena vrednost posla je 2,95 miliona dinara sa PDV-om, a rok za izgradnju je 30 dana. Zemljani radovi će početi u petak, a sama izgradnja u ponedeljak (29. septembra 2014. godine). Nadamo se da će vremenske prilike ići na ruku, jer je posao takav da se ne može raditi ako imamo padavine. Ukupna površina skejt parka je 750 m2 i on će biti sagrađen između pešačkog mosta i bazena. Ne očekujem neke probleme, jer imamo iskustva u izgradnji skejt parkova - rekao je Jugović.


Izgradnju finansira "Naftna industrija Srbije", koja je ovaj projekat podržala kroz program "Zajednici zajedno".
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Saobraćaj, IT, Telekomunikacije

Kentkart tuži Grad Beograd i zahteva 17 mil EUR odštete

Kompanija Kentkart, koja je godinama obavljala naplatu karata u gradskom prevozu, nakon raskida ugovora tužila je grad i zahtevala odštetu od 17 mil EUR, izjavio je predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić. - Kontrolisali su sistem od 250 mil EUR godišnje. Ja tvrdim da preko 1 mil EUR ne mogu da dobiju, a mislim da će čak biti obrnuto, jer mi imamo dokaze da su unazadili sistem - rekao je Šapić za Radio-televiziju

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.