Izvor: eKapija | Četvrtak, 18.09.2014.| 12:28
Izdvojite članak Odštampajte vest

Beogradski proizvođač POS materijala "BG Reklam" otvorio predstavništvo u Beču

Beogradska fabrika za proizvodnju POSM -a "BG Reklam" je otvorila predstavništvo u Beču. Posle otvaranja nove fabrike krajem prošle godine, sa povećanim kapacitetima kao i modernim proizvodnim ciklusima, stvorili su se uslovi za otvaranje predstavništva u inostranstvu, kažu u tom preduzeću.


- Sada smo pred očima Evrope. Sve multinacionalne kompanije iz srednje i jugoistočne Evrope koja imaju sedišta u Beču, ali i susednim zemljama moći će da se upoznaju sa našim mogućnostima, sa kvalitetom naše celokupne produkcije i to od dizajna pa do finalnog proizvoda - saopšteno je iz kompanije "BG Reklam".

Kako navode u toj kompaniji, otvaranje predstavništva u Beču predstavlja zaokružen proces njihovog poslovanja, o čemu su razmišljalji sve ove godine.

- Velika želja nam je da naš mlad i ambiciozan tim postane nezaobilazan kreator kvalitetnog i efektnog proizvoda, pa zašto ne i trendova u izradi POSM-a (Point of Sales Materials) na evropskom tržištu. POS ima za cilj povećanje prodaje i profita, sigurni smo da možemo i da imamo šta da kažemo regionalnim i evropskim klijentima - poručuju iz "BG Reklam"-a.

"BG reklam" je fabrika za proizvodnju POS proizvoda, jedinstvena u regionu, do sada je svoje proizvode i usluge pružala kompanijama iz duvanske industrije, robe široke potrošnje, proizvođačima svih vrsta pića, računarskih tehnologija, farmacije, finansija i osiguranja, organizatorima sajmova i kongresa i mnogim drugima.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.