NavMenu

Bolji pregledi sportista u Vranju - Zdravstveni centar dobio nov EKG aparat

Izvor: Jugmedia Četvrtak, 18.09.2014. 09:13
Komentari
Podeli
Sa uručenja donacije (Foto: vranje.rs)Sa uručenja donacije
Odeljenje sportske medicine Zdravstvenog centra u Vranju dobilo je EKG aparat vredan više od 150.000 dinara. Ovaj vredan medicinski aparat, donirali su Grad Vranje i "Sportska hala".

V.d. direktora Zdravstvenog centra, Vladimir Stamenković, zahvalio se donatorima i istakao značaj saradnje sa lokalnom samoupravom.

Gradonačelnik Vranja Zoran Antić rekao je da će Grad učiniti sve da pomogne Zdravstvenom centru i da će isti tretman imati i Dom zdravlja i Bolnica.

- Nastojaćemo da svako odeljenje dobije klima uređaj, jer želimo da unapredimo kvalitet zdravstvenih usluga. To činimo i ovom donacijom, koja neće biti poslednja - istakao je gradonačelnik Antić, izražavajući nadu da će uskoro biti završen i hirurški blok, što je od suštinskog značaja za ceo Pčinjski, ali i Kosovsko-pomoravski okrug.


Odeljenje sportske medicine postoji već 30 godina, a aparat koji poseduju datira iz 1982. godine. Lekari godišnje pregledaju više od 4.000 sportista.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  IT, Telekomunikacije

Dosad najveće istraživanje AI: Tri posla koja sigurno gube bitku sa veštačkom inteligencijom

Jedna od aktuelnijih i traženijih tema poslednjih godinu dana je veštačka inteligencija i njen uticaj na tržište rada. Mnogo je objavljenih analiza o tome ko je na prvoj liniji stradanja i koga će AI zameniti, koja će se nova zanimanja izroditi, koliko će ljudi izgubiti svoju profesiju i svoj posao. Svima je već jasno da je u toku eksplozija alata za generativnu veštačku inteligenciju. Komentara je nebrojeno – od procena ’Ne

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.