NavMenu

"Microsoft" nagradio najbolje partnere u Srbiji

Izvor: eKapija Ponedeljak, 15.09.2014. 13:00
Komentari
Podeli
Kompanija "Microsoft" okupila je prošlog četvrtka svoje partnere iz Srbije.

Tradicionalni godišnji događaj bio je prilika da se razgovara o ulozi i značaju koje partneri imaju u implementaciji "Microsoft" rešenja, o novinama na polju softvera, ali i hardvera koje proizvodi ova kompanija. Jedna od tema bila je i podrška partnerima u prodajnim aktivnostima.

Miljana Jovičić, "Microsoft" small medium solutions and partners direktorka, kazala je kako je skup organizovan kako bi se predstavili rezultati iz prethodne fiskalne godine, ali i kako bi se partneri upoznali sa trendovima i mogućnostima za rast biznisa u fiskalnoj godini koja je upravo počela.

- Ovo je lepa prilika da se prepoznaju i nagrade partneri koji su dali najveći doprinos u promociji "Microsoft" proizvoda i razvoju rešenja na "Microsoft" platformi - objasnila je Jovičić.

Kao što je već poznato, titulu najboljeg partnera kompanije "Microsoft" na području Srbije, za 2013, ponela je firma "Extreme", i to pre svega zbog uspešne implementacije "Office 365 servisa", navodi se u saopštenju "Microsoft"-a.

"Microsoft" je na Partnerskom skupu prošlog četvrtka dodelio nagrade i drugim lokalnim partnerima, pa su osim preuzeća "Extreme" nagrađeni i "Positive", "Saga", "E-smart Systems", "Gigatron", kao i "Benchmark" - za najveći broj objava o "Microsoft" proizvodima i rešenjima, kao nezavisni IT ekspert Pavle Peković.


Alan Albulj, direktor preduzeća "Extreme", kazao je kako im nagrada mnogo znači, jer potvrđuje da su napravili dobre poteze i da je pravac razvoja njihove firme u skladu sa onim što "Microsoft" vidi kao budućnost u softverskoj industriji.

- Osim toga, ovu nagradu doživljavamo i kao priznanje za našu veliku posvećenost uspešnoj saradnji sa "Microsoft"-om koja traje već više od 12 godina - dodao je Alan Albulj.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

eKapija+

Vidi sve
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.