NavMenu

Uskoro servisiranje inđijske fabrike vode

Izvor: Dnevnik Nedelja, 14.09.2014. 11:55
Komentari
Podeli

Nadležni u inđijskoj opštini očekuju da u narednih sedam do deset dana izvođač radova počne sa servisiranjem fabrike vode. Predsednik opštine Petar Filipović objašnjava da je upućen zahtev za mišljenje Upravi za javne nabavke kako bi direktno ušli u pregovarački postupak sa izvođačem radova na fabrici vode. Na osnovu dosadašnjih razgovora sa izvođačima procenjuje se da je neophodno najmanje mesec dana za završetak tog posla.

Čelnik inđijske opštine rekao je i da je Institut za javno zdravlje iz Novog Sada uradio analizu vode u Ljukovu i Jarkovcima i utvrdio da ova dva sela imaju ispravnu vodu za piće.

- Svi znamo da ta voda potpiče iz bunara u Inđiji, zbog čega smo i bili u nedoumici da li imaju ispravnu vodu ili ne. Zato smo u žalbi koju smo ove nedelje ponovo uputili Ministarstvu zdravlja naveli taj nedostatak i očekujemo dodatak ili ispravku rešenja u kojem bi se tačno navele lokacije sa kojih vodu ne treba koristiti ili pak ukidanje rešenja - rekao je Filipović.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.