NavMenu

Održivost auto-servisa - "Bosch" predstavlja inovacije na sajmu "Automehanika 2014." u Frankfurtu

Izvor: eKapija Sreda, 03.09.2014. 15:43
Komentari
Podeli
Na ovogodišnjem sajmu "Automehanika" od 16. do 20. septembra, u Frankfurtu na Majni, kompanija "Bosch" se predstavlja na 2.300 kvadratnih metara, u hali 9.

"Bosch" će predstaviti svoju široku ponudu rezervnih delova, dijagnostičke i opreme za auto-servise kao i servisnih usluga i koncepata auto-servisa.

Nove tehnologije za auto-servise

Centralni deo "Bosch"-ovog izlaganja na sajmu je tehnološko unapređenje poslovanja auto-servisa, jer rastuće umrežavanje menja i rad servisa. "Bosch" će po prvi put predstaviti nove tehnologije za "umrežen auto-servis".

Posebno interesantan element je primena koncepta "Izmenjena realnost" ("Augmented Reality") za popravke motornih vozila i obuke. Na sajamskom štandu, posetilac na raznim stanicama ima mogućnost da, igrajući se, na svom pametnom telefonu, sam isproba "Izmenjenu realnost".

Rezervni delovi i dijagnostika

"Bosch" će uživo predstaviti i demonstrirati mnoštvo novih proizvoda i rešenja. Tu su i unapređeni rezervni delovi, kao što je nova svećica visokih performansi za motore sa direktnim benzinskim ubrizgavanjem ili metlica brisača "Aerotwin Plus" sa inovativnim sistemom za montažu na vozilo.

Specijalno za auto-servise, "Bosch" sada u svojoj ponudi ima i jedan robustan tablet-pc koji kao "Dijagnostička kontrolna jedinica" (DCU 220) upravlja svim "Bosch" modulima za ispitivanje i dijagnostiku.

"Bosch" na ovogodišnjem sajmu "Automehanika" premijerno predstavlja DCU zajedno sa takođe novim dijagnostičkim testerom "KTS 800 Truck". Novi dijagnostički tester KTS 440 dopunjuje već potvrđeno dobru KTS seriju. I uređaji DCU 100 i DCU 220 će takođe doživeti svoju premijeru.


"Bosch" "Esitronic Bike" softver za motocikle biće pretstavljen na jednom motociklu.

Kompletna sistemska kompetencija "Bosch-a za komercijalna vozila predstaviće se kroz upotrebu na jednom kamionu – i to, između ostalog, dijagnostika upravljačkih uređaja za komercijalna vozila sa Esitronic 2.0 Truck.

"Bosch" će demonstrirati i profesionalno ispitivanje komponenata za ubrizgavanje dizela, kako konvencionalnih dizni tako i "Common-Rail" injektora za putnička i komercijalna vozila, na kompaktnom ispitnom stolu EPS 205, koji takođe predstavlja novinu. Prvi put se prikazuje i novi "Daljinski servis" (Remote Service) za "Bosch" uređaj za servisiranje klima ACS 752.

Pored toga se predstavljaju specifična rešenja, kao na primer ponuda telematskih proizvoda, kao i proširena "Bosch" ponuda za proizvođače vozila.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

02.05.2024.  |  Građevina, Zdravstvo

Obezbeđen novac za gradnju novog objekta Kliničkog centra u Kragujevcu

Za Klinički centar Kragujevac, kako je rekao mandatar za sastav nove Vlade Miloš Vučević, obezbeđena su sredstva iz budžeta države. Dodao je da je 22. marta ove godine dobijena građevinska dozvola za izgradnju novog objekta na površini od 24.500 metara kvadratnih. - Vrednost investicije za izgradnju je 45,1 mil EUR, a planira se da novi objekat ima 351 postelju i osam operacionih sala. Početak radova na novom objektu je planiran za

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.