Izvor: eKapija | Sreda, 21.03.2007.| 14:37

Nova, izuzetno zanimljiva rubrika na Ekapiji - "Ko je ko"

Dragi prijatelji,

Nadamo se da Vam se dopada novi vizuelni identitet eKapije, koji je osmišljen u saradnji sa poznatom agencijom Afirma FCB iz Beograda. Želeli smo da budemo još efikasniji, korisniji i sadžajniji, a na Vama je da ocenite da li smo u tome uspeli.

Ponosni smo na nekoliko novih sadržaja, a među njima je i rubrika Ko je ko / Who is who, koju pripremamo više meseci u saradnji sa našim prijateljima iz brojnih medijskih kuća, među kojima su najveći doprinos dali Ekonomist magazin i nedeljnik Evropa.

U rubrici Ko je ko pričamo o poznatim ljudima, prvenstveno iz sveta biznisa, ali su tu i značajna imena iz oblasti kulture, sporta i zabave, gde na ležeran način oni pričaju o sebi, svom poslovanju, idejama, manama, prednostima, porodici, skrivenim hobijima....

Vrlo je zanimljivo pogledati o kome današnji korisnici sa 7.000 internet lokacija u Srbiji najviše vole da čitaju. Dame vode ubedljivo, što je i logično jer su 68% korisnika našeg portala muškarci, a koje su to dame (i koji muškarci među njima) - pogledajte ovde, na statistici 10 najčitanijih dokumenata (na srpskom ili engleskom) ili 10 najčitanijih dokumenata u poslednjih 30 dana (na srpskom ili engleskom).

Pretražujte po ključnim rečima, unosite npr. nazive nekih firmi i možda ćete dobiti odgovore kako su neka zajednička školovanja ili prethodne reference ujedinile današnje strateške partnere. Tražite po ključnim rečima - košarka, odbojka, Kragujevac, Italija..., videćete šta je sve zajedničko različitim ljudima.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.