NavMenu

Konkurs NLB banke za najbolji projekat iz oblasti organske proizvodnje produžen do 15. septembra

Izvor: eKapija Utorak, 26.08.2014. 12:48
Komentari
Podeli

Rok za prijavu za treći konkurs NLB banke za najbolji projekat iz oblasti organske proizvodnje biće dodatno produžen do 15. septembra. Razlog su poplave koje su u maju pogodile Srbiju, u vreme kada je konkurs i raspisan, saopšteno je iz banke.

NLB banka, kako se navodi u saopštenju, kao organizator želi da produženjem roka izađe u susret svim zainteresovanim poljoprivrednim proizvođačima kako bi imali dodatno vreme da se prijave.

Oni koji su se već prijavili imaće priliku da, ako procenjuju da je to potrebno, svoje projekte dopune. To mogu da učine do navedenog roka na isti način na koji su poslali prijavu.

Pravo da učestvuju na konkursu imaju individualni poljoprivredni proizvođači sa registrovanim poljoprivrednim gazdinstvom, a projekti moraju biti u skladu sa svim načelima sertifikovane organske proizvodnje i prerade hrane. Ovaj konkus se organzije treću godinu za redom, a projekat mora da sadrži kratak opis projekta, razlog za započinjanje projekta, detaljan opis aktivnosti na razvoju projekta, troškove realizacije, očekivane rezultate i vremenski okvir realizacije i podatke o registrovanom poljoprivrednom gazdinstvu.

Autora najboljeg projekta izabraće stručni žiri, a nagrada je milion dinara.

Takođe, ovaj projekat podržala su stručna udruženja i organizacije koje se bave organskom proizvodnjom i organizacijom proizvođača - "Serbia Organica" i Centar za organsku proizvodnju "Selenča".

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Saobraćaj

Jovanović: Razmotriti kupovinu Siemens tramvaja proizvedenih u Kragujevcu za GSP Beograd

Gradska vlast u Beogradu treba da razmotri kupovinu tramvaja od kompanije Simens (Siemens), koji se proizvode u Kragujevcu, ukazao je direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović. Jovanović je u pisanoj izjavi podsetio da je pre tri godine tadašnji zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio mogućnost kupovine Simens tramvaja koji se proizvode u Kragujevcu, za potrebe beogradskog GSP-a. - Kako su ovi tramvaji bili u

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.