Izvor: seebiz.eu | Subota, 23.08.2014.| 12:24
Izdvojite članak Odštampajte vest

Stiven Sigal kupio luksuzni apartman u Budvi

(Foto: monterra.me)
Američki glumac i muzičar Stiven Sigal (Steven Seagal), postao je vlasnik luksuznog apartmana u okviru kompleksa "Dukley Gardens" ("Dukljanski vrtovi") na Zavali u Budvi.

Holivudski superstar, koji sa članovima porodice provodi odmor na ovoj elitnoj lokaciji, objavio je da će, osim ove vredne investicije, biti aktivan u još jednom području koje ga je proslavilo - borilačkim sportovima.

On je najavio da će, u saradnji sa kompanijom "Dukley Gardens", u Budvi osnovati školu borilačkih veština koja će nositi njegovo ime, čime će dati doprinos još dinamičnijem razvoju lokalne zajednice, prenosi Mina business.

Svetskoj javnosti poznat kao zvezda holivudskih akcionih filmova, Sigal je prvi put u Crnoj Gori boravio pre desetak dana i bio gost u jednoj od luksuznih vila kompleksa na Zavali.

- Tom prilikom je najavio nameru investiranja u Crnoj Gori, jer je, kako kaže, prepoznao kvalitet i vrednost koju je uspostavio "Dukley" brend. Glumac je takođe poručio da je oduševljen turističkom ponudom i prirodnim lepotama Crne Gore, a učestvovao je i u simboličnom sađenju masline u "Dukley Aleji" u okviru kompleksa - saopšteno je iz "Dukljanskih vrtova".

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.