NavMenu

"Dani piva" u Zrenjaninu od 27. do 31. avgusta

Izvor: Tanjug Petak, 22.08.2014. 14:25
Komentari
Podeli

Tradicionalna manifestacija "Dani piva" biće održana u Zrenjaninu od 27. do 31. avgusta, najavili su u petak (22. avgusta 2014. godine) organizatori na konferenciji za novinare u Turističkoj organizaciji Srbije.

Pored štandova, na kojima će se okupiti ljubitelji piva, biće organizovani brojni dečji i sportski programi, sajam preduzetništva, muzički program, izložbe pasa, ali i proizvoda domaće radinosti, najavila je portparol manifestacije, Marica Kosanović.

Prethodnih godina primećen je dolazak sve većeg broja stranih gostiju, a svake godine manifestaciju poseti više od 200.000 ljubitelja piva, rečeno je na konferenciji.

Kosanović je navela da će 26. avgusta fijaker proći gradom i sa njega će se deliti pivo i pozivati građani da dođu na festival.

Planirano je održavanje međunardonog festivala folklora na kome će, pored Srbije, učestvovati i predstavnici iz Češke, Slovačke, Rumunije....

U popodnevnim satima planiran je dečji program, a za najmlađe je predviđena zabava uz Branka Kockicu i pozorištance "Puž".

Za goste će biti upriličena i prodajna izložba proizvoda iz domaće radinosti, ali i dramske večeri uz glumca Milana Gutovića, Marijanu Aranđelović, orkestar "Lepotice i zver"... Pored sajma preduzetništva i izložbe pasa, poslednjeg dana manifestacije, koja se organizuje 29. put po redu, biće održano i tradicionalno takmičenje u kuvanju lovačkog gulaša. Kosanović je pozvala sve koji žele da posete manifestaciju "Dani piva", a više informacija o sadržaju programa mogu naći na zvaničnom sajtu manifestacije.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.