Izvor: eKapija | Četvrtak, 21.08.2014.| 12:48
Izdvojite članak Odštampajte vest

Ovo je stan od 400 mil USD

U Monaku se gradi prvi novi soliter još od osamdesetih godina XX veka. Kada bude završen sledeće godine, u kompleksu "Tour Odeon" - koji će biti druga najviša zgrada na Mediteranskoj obali - nalaziće se i penthaus veličine 3.250m², objavili su svetski mediji.

Monako je sam po sebi sinonim za luksuz pa tako ni ne čudi da se u njemu nalazi jedan od najluksuznijih stanova na svetu, penthaus koji se prostire na pet spratova i koji na krovu ima "beskonačni" bazen koji gleda na more.

Uz takvu raskoš, naravno, ide i cena pa se predviđa da bi novi vlasnik za ovo utočište mogao da plati 400 mil USD, čime bi ovaj penthaus postao najskuplji na svetu, piše CNBC.

U njemu će se nalaziti tri sobe za osoblje, a biće opremljen i toboganom koji povezuje plesni podijum sa bazenom na otvorenom. Vlasnici će imati na raspolaganju još nekoliko bazena, privatnog šofera, recepcionera i kuvara.

U "Tour Odeonu" se osim ovog nalazi još 70 velikih stanova za bogataše za koje se očekuje da će se na tržištu naći iduće godine, a detaljno sve što je u ponudi možete da istražite.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.