NavMenu

Posredstvom "Diners Club" i "Pakoma" srpska roba dostupna milionima korisnika interneta širom sveta

Izvor: Tanjug Ponedeljak, 19.03.2007. 10:46
Komentari
Podeli

"Diners Club" kartica postala je od 1. marta prva internacionalna kartica u Srbiji koja se može koristiti za kupovinu preko interneta robe i usluga koje nude srpske firme.

- Time će ta roba i usluge postati dostupne i za milione korisnika "Diners" kartica širom sveta čime se domaće tržište otvara prema svetu - rekao je izvršni direktor "Diners Club Beograd" Enes Zajmović.

Prema njegovim rečima, uvođenje internet trgovine i na domaće tržište ostvareno je u saradnji sa kompanijom "Pakom", koja firmama koje su prodajna mesta "Diners", i žele da postanu internet prodavnice, omogućava naplatu putem ovih kartica.

Na taj način trenutno se mogu kupiti samo kompjuterske komponente i ostala računarska oprema kod "Pakoma", a Zajmović je pozvao sve firme u Srbiji koje su "Diners" prodajna mesta, a ima ih oko 8.000, da se uključe u novi vid trgovine.

Generalni direktor "Pakoma" Vladimir Živaljević ukazao je da uvođenje "payment gateway" sistema koji omogućuje naplatu robe putem "Diners" kartice preko interneta firme košta 29.000 dinara, a "Pakom" obezbeđuje i najviše standarde u pogledu zaštite podataka na internetu za kupce.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Agro, Finansije

Digitalno svinjarstvo - Kupite Pig token, a posle dve i po godine dobijate 100 kilograma svinjetine

Uzgajate svinje, a ne odlazite na farmu, nema blatnjavih čizama, ni ustajanja u cik zore da bi se nahranile životinje. Zvuči filmski, ali nije. Krešimir Kuterovac, stočar iz Hrvatske, pokrenuo je sa kompanijom Beyondi i Blok Be platformu GoAgro pomoću koje svako može da postane stočar, a da posao uzgajivača svinja radi neko drugi. - Vi kupujete digitalni oblik svinje - PigNFT (Pig token). Minimalna cena je 220 EUR za koju posle dve i po

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.