NavMenu

Hotel "Comsar Rudo" postaje nova hotelska zvezda u BiH (FOTO)

Izvor: eKapija Ponedeljak, 04.08.2014. 14:23
Komentari
Podeli
Hotel "Comsar Rudo"Hotel "Comsar Rudo"
U opštini Rudo, na krajnjem istoku Republike Srpske otvoren je novi hotel "Comsar Rudo" koji svojim sadržajima i uslugom konkuriše hotelima na obližnjem Zlatiboru i Tari.

Investicija dolazi od Rusa, Rašida Serdarova, vlasnika "Comsar Group", koji u ovaj kraj ulaže 100 mil EUR u hidroelektranu "Mrsovo" na reci Lim. Radovi počinju u narednih nekoliko meseci. Inače, ovaj investitor ulaže i u buduću termoelektranu "Ugljevik 3" u Ugljeviku, a procenjuje se da će te dve velike investicije koštati oko 1,3 mlrd EUR.

U početku zamišljen kao podrška radovima oko hidroelektrane, hotel je prošao kroz rekonstrukciju koja je trajala više od godinu dana i prerastao u "svet za sebe". Ima četiri zvezdice, prostire se na 2.500 m2 i raspolaže sa ukupno 64 ležaja u 29 smeštanih jedinica. Raspolaže restoranom, kafe barom, a ima i spa centar, tursko kupatilo i teretanu.

Ciljna grupa su poslovni ljudi, koji bi dolazili na seminare, kongrese. Osim njih, to su i turisti koji dolaze u obližnji Andrićgrad i koji žele komforan hotelski boravak.

Direktor hotela Aleksandar Aleksić kaže da veliku popunjenost očekuju kad počnu radovi na hidroelektrani "Mrsovo", jer će tada ugostiti inženjere, konsultante i ostale koji budu uključeni u projekat.

- S obzirom na to da je smešten u maloj opštini, na tromeđi država, ovo je hotel koji promoviše destinaciju - kažu u hotelskom menadžmentu.
Fotogalerija
Hotel
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Saobraćaj, IT, Telekomunikacije

Kentkart tuži Grad Beograd i zahteva 17 mil EUR odštete

Kompanija Kentkart, koja je godinama obavljala naplatu karata u gradskom prevozu, nakon raskida ugovora tužila je grad i zahtevala odštetu od 17 mil EUR, izjavio je predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić. - Kontrolisali su sistem od 250 mil EUR godišnje. Ja tvrdim da preko 1 mil EUR ne mogu da dobiju, a mislim da će čak biti obrnuto, jer mi imamo dokaze da su unazadili sistem - rekao je Šapić za Radio-televiziju

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.