NavMenu

"Voda voda" putuje na Sajam hrane u Japanu

Izvor: Glas javnosti Ponedeljak, 12.03.2007. 10:28
Komentari
Podeli

Vlasnik kompanije "Si&Si" Vojin Đorđević najavio je da će poznati proizvod "Voda voda" biti predstavljen na Sajmu hrane u Japanu i izrazio uverenje da će se vrlo brzo naći na tržištu te zemlje.

Đorđević je uveren da će tamo naći dobrog partnera, s obzirom na to da je kompanija dobila sve potrebne sertifikate i dozvole za izvoz.

Vojin ĐorđevićVojin Đorđević

- Već dve godine izvozimo u Singapur i taj deo Azije, a nedavno smo bili na velikom sajmu u Dubaiju, gde smo ostvarili dobre aranžmane – rekao je Đorđević.

On je kazao da u Rusiji "Si&Si" ima ugovor sa trgovinskim lancem "7. kontinent", koji pokriva celu teritoriju te zemlje, kao i da se tamo nalazi među najkvalitetnijim vodama zajedno sa "Evijanom".

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Gradiće se parking na Jastrepcu u okolini Kruševca

Gradska uprava grada Kruševca raspisala je javni poziv za izgradnju parking prostora sa pristupnom saobraćajnicom na planini Jastrebac. Procenjena ukupna vrednost radova bez PDV-a iznosi 24.196.392 dinara. Rok za prijavu je 13. maj. Detalje pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.