NavMenu

"Schrack Technik" širi poslovanje u Srbiji - U Beogradu otvorena nova poslovna zgrada i "show room"

Izvor: eKapija Sreda, 23.07.2014. 10:19
Komentari
Podeli

"Schrack Technik", koji već 10 godina uspešno posluje na srpskom tržištu elektro opreme i elektro materijala, otvorio je krajem prošle godine novi objekat u Beogradu.

- U skladu sa proširenjem poslovanja u Srbiji, nedavno smo otvorili nov objekat u Kumudraškoj ulici u Beogradu u sklopu centrale. U okviru novog objekta smešten je magacin na dva sprata, maloprodajni objekat, kancelarijski prostor, sala za sastanke. Pre mesec i po dana otvorili smo i "show room". Sve što ima u našem katalogu kupci mogu da dođu i da isprobaju kako radi - rekao je za "eKapiju" Igor Kulundžić, marketing menadžer u kompaniji "Schrack Technik".

Naš sagovornik kaže da su ostvarili veliki rast učešća "Schrack Technik" proizvoda na tržištu, a uspeli su i da prošire mrežu poslovnica i pokriju kompletan region Srbije.

- Danas se naše poslovnice nalaze u Beogradu gde je centrala, Novom Sadu, Nišu i Novom Beogradu, odakle naši komercijalisti obilaze celu Srbiju. Iako smo inicijalno opredeljni na poslovanje sa drugim kompanijama, otvorili smo mrežu maloprodajnih objekata u ovim gradovima, kako bi "Schrack" što kvalitetnije predstavili i krajnjim kupcima, fizičkim licima.

Kompanija "Schrack Technik" je svojim kupcima obezbedila poručivanje robe putem internet prodavnice.

- Na taj način kupci su u mogućnosti da pogledaju slike naših proizvoda, raspoloživost sa rokovima isporuke, cene, tehničku dokumentaciju… Takođe, periodično, obradujemo naše kupce specijalnim poklonima, sniženjima i raznim akcijama u kojima oni rado učestvuju – napominje Kulundžić.

Iz "Schrack Technik" najavjuju novi katalog na hiljadu strana koji će kupci uskoro moći da poruče.

"Schrack Technik"

"Schrack Technik" je internacionalna kompanija sa svojim firmama u 12 evropskih zemalja i razgranatom mrežom distributera širom celog sveta. Sedište kompanije je u Beču gde se nalazi i glavni distributivni centar sa više od 25.000 artikala podeljenih u 8 oblasti primene: energija, industrija, sistemi i instalacije u objektima, sigurnosni sistemi (sigurnosno osvetljenje & UPS, kompenzacija…), informacione tehnologije, kablovi i provodnici, rasveta, fotonaponski sistemi.


Fotogalerija
Schrack Technik
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Air Serbia: U Beograd stigao osmi ATR 72-600, uskoro ulazi u saobraćaj

Aviokompanija Er Srbija (Air Serbia) saopštila je da je u Beograd stigao osmi avion ATR 72-600, koji bi posle obaveznih procedura trebalo da uđe u saobraćaj te kompanije u narednim danima. Nova letelica ima devet godina i nosi registarsku oznaku YU-ASF. U boje i oznake srpske nacionalne avio-kompanije avion je ofarban u Tuluzu, a od 10. marta bio je u proceduri primopredaje i tehničkih kontrola u Francuskoj, navodi se u saopštenju. Izvršni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.