NavMenu

Vučić potvrdio - Vujović novi ministar finasija

Izvor: Tanjug Ponedeljak, 21.07.2014. 14:48
Komentari
Podeli
Dušan VujovićDušan Vujović
Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će Dušan Vujović biti novi ministar finansija i d će pre 4. avgusta, kada je 100 dana rada Vlade, biti promena direktora mnogih javnih preduzeća.

- Dušan Vujović biće novi ministar finansija, a za ministra privrede ćemo tek odlučiti - rekao je Vučić u intervjuu današnjem "Blicu".

Vujović je aktuelni ministar privrede, a sada obavlja i dužnost ministra finansija, posle ostavke Lazara Krstića.

- Za nas je najvažnija reforma javnih preduzeća i ono gde smo kasnili, a u prvih 100 dana ćemo da to odradimo, biće promena direktora mnogih firmi i to pre 4. avgusta - rekao je Vučić.


- Tu će biti krupnih, temeljnih promena. Ne možemo da idemo u bilo kakve mere i fiskalnu konsolidaciju, bilo bi besmisleno ukoliko ne idemo u reforme javnih preduzeća, ne idemo u rešavanje problema preduzeća u restruktuiranju... Zato što će to da nam pojede sve što uštedimo - rekao je premijer.

Vučić je naveo da će svi direktori biti izabrani na konkursu.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

21.04.2024.  |  Građevina

Cveta visokogradnja u Kraljevu - Sve interesantnija i Ribnica

Poslednjih godina gradi se veliki broj zgrada u prvoj gradskoj zoni u Kraljevu. Na nekoliko lokacija u užem i širem gradskom jezgru niču višeporodični stambeni objekti. - Trenutno je u izgradnji devet zgrada u užoj gradskoj zoni, a one su u različitim fazama izgradnje - kaže Zvonko Kovačević rukovodilac Odeljenja za urbanizam, građevinarstvo i stambeno-komunalne delatnosti. U toku su i završni radovi na dve zgrade u Zelenoj gori, a

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.