NavMenu

"Canon" izlaže na vodećem svetskom sajmu za medijske profesionalce "IBC 2014" u Amsterdamu

Izvor: eKapija Petak, 18.07.2014. 15:47
Komentari
Podeli

Kompanija "Canon" objavila je detalje o svom nastupu na IBC-u, vodećem svetskom sajmu za medijske profesionalce koji se održava u Amsterdamu. "Canon" na IBC-u učestvuje više od tri decenije, a ovog puta će prikazati svoj potpuni portfolio rešenja i tehnologija za televizijsku primenu, uključujući nedavno predstavljeni CN7x17 KAS – prvi filmski objektiv opremljen servo pogonskom jedinicom.

Rastom zahteva korisnika za sadržajem ultravisoke definicije (Ultra High Definition), pred branšu se postavlja zadatak da ponudi opremu i usluge koje će profesionalno televizijsko snimanje podići na viši nivo. Svestan ovih trendova, "Canon" će svim posetiocima omogućiti da se sretnu savrhunskim rešenjima kompanije kao i da učestvuju na demonstracijama koje će uključivati 4K izlaz iz studijskih konfiguracija kamera i korekciju boja uživo koju omogućuju "Canon"-ovi referentni 4K monitori.

- U branši smo ove godine videli neke dramatične pomake, a "Canon"-ov nastup na sajmu IBC 2014 odraz je vremena koja se menjaju - izjavio je Kieran Magee, direktor marketinga za profesionalne foto proizvode u kompaniji "Canon Europe".

- Granica kvalitetnog sadržaja svake godine se sve više podiže. "Canon" je jedan od predvodnika kreativne industrije i nudi proizvode i rešenja koja su profesionalcima potrebna za stvaranje izuzetnog sadržaja, bez obzira na to da li u HD-u ili u 4K rezoluciji. Podrška našim korisnicima da zabeleže i ispričaju priče, nikad nije bila važnija. Portfolio proizvoda i stručnost demonstriramo ove godine kroz alate koje profesionalci koriste kako bi svakodnevno postavljali nove standarde.

Posetioci će moći da se uvere u "Canon"-ov širok spektar profesionalnih objektiva i tehnologija za kamere, uključujući punu snagu "Canon"-ovog optičkog portfolia - a sve to će samo dodatno istaći obavezu koju je preuzeo "Canon": da ponudi nenadmašni izbor kreativnih proizvoda i rešenja. Profesionalni televizijski snimatelji moći će da isprobaju više od 100 objektiva i veliki broj žarišnih daljina i vrsta – od ENG, preko filmskih, do EF objektiva. Na štandu će takođe biti prikazana cela "Canon"-ova serija kamera X, pružajući posetiocimamogućnost da isprobaju nedavno predstavljene modele XF205 i XF200, kao i pionirsku seriju proizvoda Cinema EOS.

Osim "Canon"-ovih stručnjaka, na štandu će biti prisutni i odabrani nezavisni profesionalci iz branše sa kojima će posetioci moći da razgovaraju o različitim temama i koji će podeliti svoja iskustva sa korišćenjem "Canon"-ovih proizvoda i odgovarati na pitanja.

"Canon"-ov štand na sajmu "IBC 2014" biće u paviljonu 11, na poziciji E50.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.