NavMenu

"Bambi" uveo novi proizvod - "wellness start"

Izvor: eKapija Četvrtak, 10.07.2014. 14:37
Komentari
Podeli
Kompanija "Bambi" uvela je novi proizvod na tržište za koje kaže da je iznenađenje za sve ljude koji vode računa o svom zdravlju i pravilnoj ishrani. U pitanju je proizvod od celog zrna žitarica – "wellness start". Važne sastojke ovog integralnog keksa čine pšenica, heljda, ovsene pahuljice, pšenične klice, bogat je biljnim vlaknima i vitaminima B grupe što ga čini idealnim obrokom koji pomaže dobro varenje i poboljšava metabolizam.

Poznato je da vitamini B grupe, pored poboljšanja funkcija metabolizma, pomažu u održavanju zdravlja kože, mišićnog tonusa, rada imunog sistema, povoljno utiču na nervni sistem, podstiču deobu ćelija i nastanak crvenih krvnih zrnaca. "Wellness start" sadrži vitamine B grupe kao što su tiamin (B1), niacin (B3) i piridoksin (B6).

- Vođeni idejom naše kompanije, da konditorski proizvodi pored dobrog ukusa treba da budu i zdravi, dugotrajnim radom uspeli smo da kreiramo integralni keks koji odgovara i potrebama najzahtevnijih potrošača odnosno onih koji vode računa o zdravlju i fizičkom izgledu. "Wellness start" predstavlja jedinstven proizvod na tržištu jer pored toga što je sačinjen od celog zrna žitarica, obiluje biljnim vlaknima i vitaminima B grupe, ne sadrži konzervanse i veštačke boje, a sadržaj zasićenih masnih kiselina je smanjen za 30%. Pogodan je za sve osobe sa posebnim režimima ishrane i vegetarijance, a "wellness start" u formatu za poneti posebno je pogodan za konzumiranje posle treninga kako bi se nadoknadila izgubljena energija - izjavio je Milorad Sekulić, brend menadžer kompanije "Bambi".

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Gradiće se parking na Jastrepcu u okolini Kruševca

Gradska uprava grada Kruševca raspisala je javni poziv za izgradnju parking prostora sa pristupnom saobraćajnicom na planini Jastrebac. Procenjena ukupna vrednost radova bez PDV-a iznosi 24.196.392 dinara. Rok za prijavu je 13. maj. Detalje pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.