NavMenu

Uručene nagrade "Biznis partner 2014"

Izvor: Tanjug Utorak, 17.06.2014. 19:53
Komentari
Podeli
Regionalne nagrade "Biznis partner 2014", koje tradicionalno dodeljuje Maš Media Internešnel, dobile su kompanije "Heineken" iz Holandije, "Plantaže 13. jul" iz Crne Gore, "Adriatic Croatia International Club" iz Hrvatske, "Orao" iz Repubilke Srpske, "Dacodasoft SRL" iz Rumunije i "Iron Trust" sa Kipra, "Eltec Petrol" Slovenija.

Kako je saopšteno na konferenciji za novinare u utorak (17. juna 014. godine) na svečanosti u hotelu "Metropol Palas" u Beogradu, specijalne nagrade Biznis partner 2014, koje se dodeluju po 20. put, pripale su ambasadi Kraljevine Holandije u Beogradu za poseban doprinos jačanju ekonomske saradnje Srbije i Holandije, "Telekomu Srbija" i Instiitutu za ratarstvo i povrtarstvo iz Novog Sada.

Za Eko-Biznis partnera 2014. proglašena je kompanija "Ball Packing Europe" iz Beograda, Edu-Biznis partner 2014. je Beogradska poslovna škola, a specijalne nagrade Medija Biznis partner 2014. dobili su RTS, "SAT media grupa", TV "Sky plus" i dnevni list "Blic".

Nagrade Bizinis partner 2014. na teritoriji Srbije pripale su kompanijama "Imlek", "Marbo productu", "Lafarge" iz Beočina, "Fresenius Medical Care Srbija", "Štampa Sistemu", hotelu "Premier Aqua" iz Vrdnika, "Peštanu" iz Bukovika, Novosadskom sajmu, Temoelektrani "Kopovi Kostolac", Opštini Pećinci, "Best izgradnji" iz Novog Sada, svetskom renomiranom proizvođaču mrežne i telekomunikacione opreme "Allied Telesis EMENA GmbH", hotelu "Moskva", "Standard logistic" iz Beograda i preduzeću "IGB automotive" iz Inđije.


Takođe, to priznanje poneli su i kompanije "TRS Europe" Petrovaradin, "Tehnomanija" Beograd, "Mitić" Kumarevo, Agencija P.R.A. zatim Dijaspora Grupa i umetnička livnica "Braća Jeremić" sa Voždovca.

Nagrada "Biznis Partner" dodeljuje se kompanijama i institucijama iz regiona za iskazanu poslovnu izvrsnost, etičnost i odgovornost u poslovanju, a u cilju podsticanja boljeg ekonomskog povezivanja i prosperiteta u regionu.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Narodna banka Srbije i Rakuten Viber razgovaraju o mogućnostima saradnje u oblasti instant plaćanja

Guverner Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković sastala se s predstavnicima kompanije Rakuten Viber (Vajber) radi razmatranja saradnje čiji bi rezultat bilo povezivanje funkcionalnosti ove aplikacije i servisa IPS NBS sistema, na korist svih građana Republike Srbije. Sistem za instant plaćanja (IPS NBS sistem) uveden je 2018. godine, prvi u regionu i među prvima u svetu. - Danas više od četiri miliona korisnika aplikacija mobilnog

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.