NavMenu

H&M otvara radnju u Knez Mihailovoj ulici

Izvor: eKapija Ponedeljak, 09.06.2014. 10:08
Komentari
Podeli

(Foto: Teodora Brnjoš)
Godinu dana nakon otvaranja prve radnje u Srbiji, popularni švedski modni brend stiže u strogi centar Beograda.

Kako nezvanično saznajemo, H&M će tokom leta otvoriti veliki lokal u Knez Mihailovoj ulici. Radnja će verovatno biti najveća u Srbiji, pošto se radi o spajanju tri prodavnice u kojoj su do sada bile "Sephora", GAP i "Time Out".

Prva dva lokala već su ispražnjena i u njima su majstori, dok se Time Out seli ovih dana, na početak "Kneza".

H&M je u Srbiju stigao prošlog avgusta. Prvi lokal otvorio je u "Delta City"-u, drugi u TC "Stadion", a treći u Novom Sadu u TC "Big".

H&M (Hennes&Mauritz) je švedska robna marka poznata po garderobi koja se prodaje po pristupačnim cenama, ali i po tome što za svaku novu kolekciju, osim svog redovnog tima dizajnera, angažuje i nekog poznatog modnog kreatora.

Tako su za švedski H&M kreirali Roberto Kavali, Donatela Versaće, Karl Lagerfeld, Stela Mekartni.

H&M kompanija koja svake godine otvori nekoliko stotina novih prodavnica širom sveta, a najveći konkurent joj je španska "Zara", koja se nalaziti direktno preko puta novog lokala u Knez Mihailovoj ulici.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Brojni auto-servisi ne rade više punjenje klima - Da li će građani imati gde da pripreme kola za leto i koliko će to da košta?

Građanima Srbije ovog leta biće teže da servisiraju klima uređaje u svojim automobilima. Razlog za to je što veliki broj auto-servisa obustavlja pružanje ove usluge, jer nemaju sertifikat na osnovu koga bi mogli nabavljati freon i proći inspekcijsku kontrolu. Naime, Ministarstvo zaštite životne sredine je još 2016. godine donelo uredbu da pravna lica i preduzetnici koji klimatizuju motorna vozila moraju imati Sertifikat B. Taj

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.