NavMenu

"Microsoft" i "Salesforce" potpisali sporazum o saradnji

Izvor: seebiz.eu Nedelja, 01.06.2014. 15:06
Komentari
Podeli

Dugogodišnji rivali, "Microsoft" i Salesforce.com, sklopili su sporazum o saradnji kroz koji će korisnicima "Microsoftovih" operacijskih sustava Windows i Windows Phone, kao i Officea 365, biti lakše povezati se sa "Salesforce"-ovim aplikacijama i platformom za upravljanje odnosima s kupcima. Microsoft je istakao kako će uložiti novac i ljude u ovaj sporazum, a ispitne verzije proizvoda za Windowse i Windows Phone 8.1 trebalo bi da budu dostupne već tokom jeseni, dok bi konačne verzije trebalo da stignu na tržište tokom sledeće godine.

"Salesforce" će razviti aplikaciju za integraciju s Outlookom koja povezuje podatke iz "Salesforcea" s Excelom i Microsoftovim Power BI za Office 365. Povezivanje "Salesforce"-a s Officeom 365 omogućiće korisnicima kolaboraciju, pristup, deljenje, i uređivanje podataka iz "Salesforce"-a koristeći Office Mobile, Office za iPad i Office 365.

Za sada nema dodatnih informacija vezanih uz financijske i druge detalje sporazuma.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Vesti

Srbija i Kenija jačaju privrednu saradnju - Povezivanje privrede i zapošljavanje radnika

Privredna komora Srbije (PKS) i Privredna komora Kenije (KNCCI) potpisaće Memorandum o saradnji u cilju snažnijeg povezivanja dve privrede u sektorima medicine i farmacije, poljoprivrede, građevinarstva, turizma, IKT-a i metalske industrije, kao i u sferi angažovanja kadrovskih kapaciteta iz Kenije na teritoriji Otvorenog Balkana, dogovoreno je na sastanku Marka Čadeža, predsednika PKS i Erika Rutoa, predsednika KNCCI. Čadež je na

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.