NavMenu

Za ljubitelje stand up komedije - "London Calling" humanitarno veče u "Vuku" 3. juna

Izvor: B92 Četvrtak, 22.05.2014. 13:16
Komentari
Podeli

Humanitarni nastup, veče stand up komedije "London calling", biće održano u Ustanovi kulture "Vuk Karadžić" 3. juna u 20 časova.

Svi ljubitelji stand ap komedije koja dolazi direktno iz Londona, imaće priliku da pogledaju tri stand up komičara i učestvuju u humanitarnoj akciji.

U saradnji "London calling" (UK), Standup.rs i UK "Vuk Karadžić", održaće se humanitarni nastup tri stand up komičara iz Londona. Izvođači i organizatori će ovom prilikom sav prihod uplatiti na račun za pomoć ugroženima postradalima u poplavama.

Saradnja "London calling" i Standup.rs traje već tri godine, i ova ekipa je dovodila Eddie Izzarda i Dylana Morana u Beograd, a sada će Jeff Leach, Russell Hicks i Mike Sheer, po prvi put nastupiti u Srbiji i svoje honorare dati u dobrotvorne svrhe.

Prodaja karata je počela, a cena karte je 600 dinara.

Prodaja karata: Radnim danima od 10 do 20 časova, subotom od 15 do 20 časova. Nedeljom dva sata pre početka programa u slučaju da ima programa.

Radnim danima, pre otvaranja biletarnice, karte možete kupiti tako što ćete pozvati 24 24 860.

Kao hedlajner, nastupiće Jeff Leach, nastup će otvoriti Russell Hicks, a voditelj ove večeri (MC) biće Mike Sheer.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

06.05.2024.  |  Građevina

Šta sve kineske kompanije grade u Srbiji?

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić rekao je da postoji dosta prostora za nastavak saradnje sa kineskim partnerima i da se sa kineskim kompanijama gradi u oblasti drumskog i železničkog saobraćaja, obnavlja se i izgrađuje kanalizacija. Među najznačajnijim projektima Vesić izdvaja gradnju brze pruge do Subotice, koja će biti završena do novembra i za samo 80 minuta će moći da se stigne od Beograda do

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.