NavMenu

Svetske zvezde pomažu Srbiji!

Izvor: RTS Ponedeljak, 19.05.2014. 18:00
Komentari
Podeli

Rudolf stigao u SrbijuRudolf stigao u Srbiju
Najpoznatiji kuvar iz Holandije i zvezda televizijskog kanala 24 Kitchen Rudolf van Vin stigao je u ponedeljak u Beograd kako bi dao svoj doprinos u pružanju pomoći stanovništvu ugroženom poplavama u Srbiji.

Najavljeno je da će Rudolf 20. maja od 18.30 zajedno sa kuvarima hotela "Slavija" spremati večeru za oko 400 majki sa decom koje su tamo smeštene nakon evakuacije iz poplavljenih područja.

Tu humanitarnu akciju organizuju kanal 24 Kitchen, Ambasada Holandije i kompanija "Imlek".

Adrijana Lima je putem onlajn društvenih mreža pozvala sve da pomognu žrtvama poplave u Srbiji preko fondacije Novaka Đokovića.

Zvezde predstojećeg Festivala "MAD in Belgrade" Nene Čeri, Džimi Tenor i di-džej Kruš apelovali su na svojim zvaničnim "Facebook" stranicama za pomoć stradalima od poplava u Srbiji i Bosni.

- Hiljade ljudi je moralo da napusti svoje domove, nažalost neki su izgubili i živote u borbi protiv opasnih voda. Usevi su uništeni, celi gradovi su pod vodom - napisala je Nene Čeri i pozvala svoje fanove da upute pomoć Crvenom krstu Srbije.

Di-džej Kruš kaže da saoseća sa svim žrtvama poplava i navodi jasna uputstva kako i gde se može uplatiti novac za pomoć ugroženima.

Festival "MAD in Belgrade", koji će biti održan 24. i 25. maja, prihod od prodatih ulaznica prvog dana uplatiće na račun za pomoć nastradalima u poplavama u Srbiji, navodi se u saopštenju organizatora.

Nešto ranije, rok muzičar Bili Ajdol poručio je preko "Tvitter"-a da će deo prihoda sa svog beogradskog koncerta, koji se planira za 25. jun, dati u humanitarne svrhe.

Podršku Srbiji uputili su i britanski pisac Toni Parsons i muzičar Džejms Blant.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.