Izvor: eKapija | Četvrtak, 15.05.2014.| 13:34
Izdvojite članak Odštampajte vest

"Atom partner" novi distributer za "Epson" proizvode na srpskom tržištu

Kompanija "Epson", svetski lider u inovacijama, predstavila je svog novog distributera, firmu "Atom partner", na partnerskom skupu u Beogradu. U Srbiji je "Epson" prepoznat po revolucionarnim Ink Tank System štampačima i 3 LCD projektorima, koji prednjače u svim aspektima prikaza slike, saopšteno je iz "Epsona".

- Drago nam je da srpsko tržište prepoznaje "Epson" kao jedan od vodećih brendova kada su u pitanju štampači i projektori. "Atom partner" je novi distributer koji je više usmeren na specijalizovane kanale, posebno sada kada se "Epson" focusira na profesionalnu upotrebu i vertikalna tržišta - izjavio je Đani Karenci, regionalni menadžer za područje Balkana u kompaniji "Epson".

Uz kontinuiran rast i aktivno učešće u oblikovanju tržišta, firma "Atom partner" je stekla reputaciju kao jedan od vodećih distributera najpoznatijih brendova u oblasti štampe.

- Veliko nam je zadovoljstvo što ćemo sarađivati sa "Epsonom" - izjavila je Aleksandra Vuksanović Kurtović, direktorka firme "Atom partner".

- Ono što "Epson" razlikuje od ostalih kompanija iz iste branše jesu originalne tehnologije koje koriste njihovi štampači i uređaji za prikaz slike, koje obezbeđuju kvaliteti pouzdanost. Sigurni smo da će "Epson" proizvodi naći svoje mesto kod krajnjih korisnika, kako za ličnu tako i za profesionalnu upotrebu.

"Atom partner" će nuditi širok spektar projektora iz "Epsonovog" portfolija koje odlikuje 3 LCD tehnologija. Prednost 3 LCD tehnologije je ta da obezbeđuje jednako visoke vrednosti za jačinu bele svetlosti (WLO) i svetlosti u boji (CLO), dajući do 3 puta svetlije boje od vodećih DLP projektora sa jednim čipom koji se korste u lične i poslovne svrhe. Više informacija mogu se naći na sajtu "Epsona".

Kada je u pitanju štampa, "Epson" i "Atom partner" će se fokusirati na ITS štampače. Glavna prednost originalne Ink Tank System tehnologije, pored odličnog kvaliteta štampe, jeste najniža moguća cena po odštampanoj strani koju jedan inkdžet štampač može dati, čak i u poređenju sa konkurentskim laserskim štampačima A4 formata.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.