NavMenu

U susret investicijama - promovisana kampanja "Veni, Vidi, Invest in Kragujevac"

Izvor: Tanjug Nedelja, 11.02.2007. 09:20
Komentari
Podeli

U Skupštini grada Kragujevca predstavljena je kampanja "Veni, vidi, invest in Kragujevac", čiji je cilj ne samo promocija investicionih mogućnosti grada, već i podizanje nivoa konkurentnosti privrede centralne Srbije na tržištu stranih direktnih investicija.

Kampanja se sastoji iz tri grupe aktivnosti, a jedna od njih je Investiciona konferencija centralne Srbije koja će 7. maja 2007. godine biti održana u kragujevačkom hotelu "Šumarice". Na toj konferenciji, kako je naglašeno, potencijale će predstaviti grad domaćin i opštine centralne Srbije, koje će tog dana potpisati konvenciju o zajedničkom nastupu u Evropi. Grad Kragujevac i Regionalna privredna komora učestvovaće, takođe u maju, na Investicionom sajmu u Beču, u okviru štanda SIEPE, a početkom juna u Briselu. Trodnevna sajamska manifestacija "Italija u Kragujevcu" biće održana od 8. do 10. maja.

Kampanju "Veni, Vidi, Invest in Kragujevac" realizije tim stručnjaka gradske uprave, Regionalne privredne komore i Agencije za promociju investicija i podršku biznisu centralne Srbije.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Industrija, IT, Telekomunikacije, Zdravstvo

Saradnja sa kompanijom Merk na podsticanju inovacija u Srbiji

Ministarka nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Jelena Begović i direktor za Srednju Evropu i senior potpredsednik u kompaniji Merk Fransoa Feg potpisali su u Vladi Srbije Memorandum o razumevanju, koji je važan za nastavak strateške saradnje sa BIO4 kampusom. Begović je ocenila da je ovaj memorandum potvrda partnerstva na polju biomedicine, biotehnologije i nauke u Srbiji, izrazivši zadovoljstvo time što se jedna od najvažnijih

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.