NavMenu

"Belgrade Design Week" od 6. do 11. oktobra

Izvor: eKapija Utorak, 13.05.2014. 14:02
Komentari
Podeli

Ovogodišni "Belgrade Design Week" (BDW) će biti održan od 6. do 11. oktobra 2014. godine, sa čuvenom međunarodnom konferencijom BDW 2014 već devetu godinu za redom bez pauze, u četvrtak, petak i subotu (9,10. i 11. oktobra 2014. godine), kao i pratećim programom izložbi "BDW dizajpark", profesionalnim programom BDW "Dizajnlabs" i gradskim programom "BDW premiers", saopštili su organizatori.

Po prvi put u svojoj desetogodišnjoj istoriji, BDW festival se održava pod Visokim pokroviteljsktvom predsednika republike Srbije i gradonačelnika Beograda, a u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, sa ključnom podrškom ambasada i institucija Japana, Holandije, Švajcarske, Nemačke, Meksika i Izraela. Tema ovogodišnje konferencije je Sense Squared, i na njoj će na neponovljiv način BDW-a biti kao i uvek predstavljena abeceda svetske i domaće kreativnosti iz kategorija arhitekture, advertajzinga, brendinga, biznisa, komunikacija, didžitala, dizajna, filma, mode, izdavaštva i preduzetništva.

Na BDWu se takođe očekuje i svetska premijera važnog novog projekta 100% SERBIA, koji će na jedinstven način predstaviti multimedijalnu izložbu srpske kreativne misli, i koji posle Beograda putuje na desetak najvažnijih svetskih destinacija. Kao i prošlih godina, i BDW 2014 će publici predstaviti preko 100 jedinstvenih "worksa" iz preko 20 zemalja sveta, kao i najvrednije predstavnike srpske kreativne industrije, u prisustvu više od 150 akreditovnih medija iz celog sveta, koji će Beograd i Srbiju i ove godine plasirati na mapu kreativnih lidera uz pojmove kao što su inovacije, kreativnost, preduzetništvo, progres, uz sad već tradicionalan slogan BDW-a "Stvori novu vrednost".

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Hrvatski Aircash stiže u Srbiju

Aircash, prvi hrvatski viševalutni gotovinski novčanik koji radi u državama Evropske Unije i u Švajcarskoj i ima million korisnika, najavio je dolazak na tržište Srbije. Ovo je za Bloomberg Adria potvrdio Hrvoje Ćosić, direktor kompanije. Izdavalac Aircash Mastercard prepaid kartice je licencirana institucija za elektronski novac s licencom Hrvatske narodne banke koja važi u svim državama EU. Upisani su u EU registar institucija za

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.