NavMenu

(AG magazin)Aquaplan d.o.o. Zrenjanin - montažni bazeni, saune i stakleni mozaici za Vašu kuću ili dvorište

Izvor: AG Magazin (pretplata www.agmagazin.co.yu/porudzbenica.htm) Ponedeljak, 16.05.2005. 07:05
Komentari
Podeli

AQUAPLAN d.o.o.

Firma AQUAPLAN d.o.o. se bavi trgovinom svih montažnih tipova bazena, bazenske opreme, materijala za instalisanje kao i hemikalija za održavanje vode u bazenu, zatim svim vrstama fitness sprava i finskih sauna i opreme za saune.

Vršimo instalisanje i montaže svih vrsta privatnih bazena, montažu i servisiranje finskih sauna i saunskih peći. Stručno opremamo fitness centre i kućne teretane uz ponudu vrhunskih sportskih sprava.

Bazeni se sastoje od čeličnog lima i plastičnih profila za postavljanje, UV stabilizovane, vodonepropusne folije plave boje i plastični profili za postavljanje folije.
Postoje okrugli, ovalni i bazeni u obliku osmice.



Debljina čeličnog lima je 0.6 - 0.8 mm kao i debljina PVC folije. Sam čelični lim je toplo galvanizovan i zaštićen i samim tim dugovečan.
Prosek trajanja PVC folije je od 10-12 godina, te se kasnije menja novom.

Korišćenje saune je tradicija koja u Finskoj traje vekovima i samo na njenoj teritoriji postoje otprilike 1.5 miliona sauna.
Pozitivni efekti koje prepričavaju korisnici saune je prijatan osećaj zbog mirisa drveta, dodira sa drvetom, otkrivanja sopstvenog tela, smanjenja napetosti i agresivnosti, povećanje psiho-fizičke efikasnosti i koncentracije i osećaj energije i euforije.
Sam proces izrade saune prati kvalitet materijala.



Drvo u sauni je stalno izloženo vlagi i ekstremnim temperaturama pa se za izradu samih sauna može koristiti isključivo drvo iz severnih krajeva Evrope i Kanade, kao i poznato afričko drvo Abachi koje raste u oblasti Obale Slonovače, od kojeg se prave klupe u sauni.
Izborom ovakvog materijala imaćemo dugovečnost i kvalitet jedne saune.

Francuska fabrika OPIO COLOR više od 30 godina proizvodi staklene mozaike.
OPIO COLOR stakleni mozaici se koriste za dekorisanja i oblaganja plivačkih bazena, kupatila, parna kupatila, tuš kabina...



U ponudi OPIO COLOR-a postoje preko 60 vrsta osnovnih boja i 62 vrste različitih kombinacija.
Takođe se može izabrati širok spektar bordura kao i mozaika slika delfina, hobotnica, ajkula itd. koje daju originalnost samog dekorisanog prostora.
Danas tehnološkim napredkom omogućilo se da su stakleni mozaici otporni na hemiska sredstva, na mraz, boja je homogena i otporna na habanje, pa se sa tim karakteristikama može slobodno koristiti i u enterijeru i eksterijeru.

Saznajte više informacija na našem sajtu posvećenom specijalno staklenim mozaicima: www.staklenimozaik.com


AQUAPLAN d.o.o. Zrenjanin
023-510-906

Predstavništvo Beograd
011-559-800
www.aquaplan.co.yu

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Srbija će projekat "letećih taksija" za EXPO razvijati sa kompanijom Airbus - Najavljeno potpisivanje memoranduma

Vlada Srbije će sa kompanijom Airbus potpisati memorandum za projekat razvoja Air mobility-ja, koji podrazumeva upotrebu malih, visoko automatizovanih aviona, na nižim visinama u urbanim i gradskim oblastima, najavio je ministar finansija Siniša Mali. Mali je na svom Instagram profilu napisao da je sa regionalnim direktorom prodaje u kompaniji Airbus za Istočnu Evropu Aleksandrom Bojanićem, razgovarao je o uvođenju letećih taksija. -

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.