NavMenu

Od 1. maja autobusom do vrha Avale

Izvor: eKapija Petak, 25.04.2014. 09:28
Komentari
Podeli
AvalaAvala
Iz Sekretarijata za saobraćaj grada Beograda saopštili su da se od 1. maja uspostavlja linija 400 od Voždovca do vrha Avale. Vozila sa ove linije saobraćaće do 31. avgusta i koristiće terminuse "Voždovac" i "Vrh Avale", objavio je Beoinfo.

Trasa linije u smeru A je: Voždovac – Bebelova – Baštovanska – Paunova – Bulevar oslobođenja – Put za Avalu – Put za vrh Avale – Vrh Avale. Vozila će u smeru B ići trasom: Vrh Avale – Put sa vrha Avale – Put za Avalu – Bulevar oslobođenja – Paunova – Crnotravska – Save Maškovića – Voždovac.

Linija će od Voždovca do Avale koristiti postojeća stajališta javnog gradskog prevoza, a dalje sledeća stajališta: "Podnožje", "Spomenik sovjetskim veteranima", Hotel "Avala", "Avalski toranj" i "Čarapićev brest".

Na liniji će saobraćati dva vozila subotom, nedeljom i državnim praznikom od 8 do 19.30 časova, sa intervalom sleđenja od 40 minuta.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Energija, IT, Telekomunikacije

EPS pustio u rad mobilnu aplikaciju "Uvid u račun"

Elektroprivreda Srbije (EPS) pustila je u rad mobilnu aplikaciju "EPS Uvid u račun". Putem aplikacije, domaćinstva i mali kupci imaju mogućnost da na mobilnom telefonu, na veoma jednostavan način prate potrošnju električne energije, plate račune, provere mesečne zaduženja i uplate tri godine unazad, kao i da dobiju obaveštenja i ulože prigovor., saopštio je EPS. Mobilna aplikacija "EPS Uvid u račun" dostupna je korisnicima na

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.