NavMenu

Beogradski "Delshe" u Srbiji i Hrvatskoj pokrenuo online sistem za kurirske usluge

Izvor: eKapija Sreda, 23.04.2014. 12:06
Komentari
Podeli

Preduzeće "Delshe" je pokrenuo aplikaciju čiji je cilj da poveže kurirske službe sa korisnicima njihovih usluga. Misija kompanije je da korisnicima omogući da na jednostavan i lak način obave sve aktivnosti u vezi sa slanjem svojih pošiljki, kako u domaćem, tako i u međunarodnom transportu, uz uštedu vremena i novca.

Delshe.com aplikacija namenjenja je, sa jedne strane, privatnim i poslovnim korisnicima koji će aplikaciji pristupati preko web stranice, dok je sa druge strane namenjena online prodavnicama kojima će ponuditi potpuno besplatna rešenja za organizaciju transporta njihovih proizvoda.

Osnovne prednosti aplikacije su što korisnici na jednom mestu mogu dobiti ponude kurirskih službi za transport njihovih pošiljaka i naručivati njihove usluge. Takođe, promena kurirske službe više neće predstavljati problem za korisnike.

U kompaniji ističu da su ponosni na poslovnu saradnju koju imaju sa najvećim kurirskim službama u Srbiji i Hrvatskoj. Servis će uskoro biti dostupan i u Sloveniji.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  IT, Telekomunikacije

Telekom Srbija grupa i zvanično na nemačkom tržištu - MTEL Nemačka otvorila vrata svojih poslovnica

Telekom Srbija grupa nastavlja sa širenjem poslovanja u Evropi. Na svečanosti organizovanoj povodom otvaranja poslovnica u Menhengladbahu i Dizeldorfu, generalni direktor Telekoma Srbija, Vladimir Lučić i generalni direktor MTEL Nemačka, Stefan Božić, presecanjem vrpce simbolično su otvorili novo prodajno mesto kompanije MTEL Nemačka i na taj način označili još jedan značajan korak u širenju poslovanja ove kompanije na velikim

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.