NavMenu

"Da merimo vreme šoljicama" najbolji TV spot u 2013. godini

Izvor: eKapija Sreda, 16.04.2014. 16:07
Komentari
Podeli

Reklamni spot za brend "Doncafe"- "Da merimo vreme šoljicama", dobitnik je godišnje nagrade "Snaga kreativnosti" u kategoriji Najbolji TV spot u 2013. godini. Priznanja su svečano dodeljena naručiocu spota kompaniji "Strauss Adriatic" i autoru spota "MMS Communications", ogranku agencije "Leo Burnett", na šestoj po redu jedinstvenoj profesionalnoj manifestaciji u Srbiji - "Smotri kreativnog stvaralaštva", pod nazivom "Snaga kreativnosti 2013".

- Nagrada za najbolji reklamni spot predstavlja izuzetno priznanje za sve nas oglašivače. Uz kvalitetni proizvod, dobra kampanja koja prenosi jasnu poruku na kreativan način, ključna je za imidž svakog brenda, pa i brenda Doncafé koji vredno gradimo već gotovo 14 godina. Svesni smo važnosti kreativnog pristupa u oglašavanju i imamo to zadovoljstvo da radimo sa izuzetnim partnerima - agencijom Leo Burnett već duži niz godina. Ovo je naša zajednička pobeda i raduje nas što je kvalitet našeg rada i ovom prilikom prepoznat od strane stručnog žirija - istakla je Katarina Šibalić, direktor marketinga kompanije "Strauss Adriatic".

Ideju spota "Da merimo vreme šoljicama" predstavlja podsećanje na iskrene emocije i obnavljanje toplih, otvorenih razgovora među ljudima, a koji su u lokalnoj kulturi uvek bili krunisani šoljicom kafe. Ovom kampanjom "Doncafé" se obraća svima onima koji su pogođeni krizom međuljudskih odnosa, koju je tempo novog vremena doneo među članove porodice, prijatelje i komšije, kažu u kompaniji "Strauss Adriatic".

Odluka žirija časopisa "Taboo", koji čini 15 istaknutih naučnih radnika i praktičara u svetu marketinga, doneta je na godišnjem sastanku, a verifikovao je "Svet marketinga", izdavač časopisa "Taboo".

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Saobraćaj

Jovanović: Razmotriti kupovinu Siemens tramvaja proizvedenih u Kragujevcu za GSP Beograd

Gradska vlast u Beogradu treba da razmotri kupovinu tramvaja od kompanije Simens (Siemens), koji se proizvode u Kragujevcu, ukazao je direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović. Jovanović je u pisanoj izjavi podsetio da je pre tri godine tadašnji zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio mogućnost kupovine Simens tramvaja koji se proizvode u Kragujevcu, za potrebe beogradskog GSP-a. - Kako su ovi tramvaji bili u

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.