NavMenu

"Halcom" učestvuje na konferenciji "Technobank 2014"

Izvor: eKapija Ponedeljak, 07.04.2014. 19:05
Komentari
Podeli

(Foto: Ivana Vuksa)
Preduzeće "Halcom" će 9. i 10. aprila 2014. prisustvovati 14. konferenciji "Technobank 2014", zajedno sa Narodnom bankom Srbije, resornim ministarstvom Republike Srbije i Privrednom komorom Srbije, koju organiziuje ASIT.

Konferencija će se održati u hotelu Crowne Plaza u Beogradu i na njoj će, pored organizatora, biti prisutne i poslovne banke.

"Technobank" je vodeća konferencija u regionu zapadnog Balkana, poznat po velikom broju posetilaca, kvalitetu ponude redovnih izlagača i stalnom fokusu na najnovije teme iz oblasti globalnog bankarstva. "Technobank" je "mesto okupljanja" banaka i izlagača iz regiona (uključujuči i Halcom), koja služi kao platfoma za razmenu informacija o novim trendovima iz bankarske industrije.

Teme koje konferencija obrađuje uvek se tiču budućnosti načina plaćanja i evolucije bankarske industrije i njenog uticaja na lokalna tržišta. Tako će "Halcom", učesnicima konferencije, predstaviti rešenje za distribuciju elektronskih faktura koje upotrebljava sigurne i bezbedne e-banking kanale.

U razmeni elektronskih faktura učestvuju izdavaoci, primaoci i banke. Iz tog razloga, za uspostavljanje razmena e-faktura, nije potrebno ulagati u skupa i nestrandardna rešenja, jer elektornska banka nudi jednostavno izdavanje, prijem i arhiviranje elektronskih računa.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Najavljen tender za prvu deonicu brze pruge Beograd-Niš od Velike Plane do Paraćina

Delegacija Evropske unije u Srbiji najavila je raspisivanje tendera za izgradnju jednog dela brze pruge Beograd-Niš za 1. jul ove godine. Naručilac posla je Infrastruktura železnice Srbije, a tender se odnosi na deonicu Velika Plana-Paraćin. Kako je navedeno u prethodnom obaveštenju o raspisivanju tendera, pruga Beograd-Niš dužine 230 km je strateška za državu i njenu povezanost sa evropskim železničkim mrežama, a troškovi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.