Izvor: eKapija | Ponedeljak, 31.03.2014.| 13:44
Izdvojite članak Odštampajte vest

Startovala Akademija menadžerskih veština

U subotu, 22. marta 2014. godine, pod kapom "D.R.Gilbert centar group"-a zvanično je otvorena i nova stranica u istoriji višemesečnog neformalnog obrazovanja koje nudi ova kuća.

Upisana je prva generacija Akademije menadžerskih veština, čiji je cilj da unapredi liderske, komunikacijske, veštine uticaja, upravljanje ljudskim resursima, BSC i mnogo druge veštine značajne za svakog rukovodioca, menadžera, lidera…

Otvaranjem ove Akademije, "D.R.Gilbert centar group" je korak bliže ka Akademiji poslovnih znanja i veština koja će na jednom mestu objediniti Akademiju komercijalne komunikacije i Akademiju menažerskih veština i sa trajanjem od 2 godine objediniti sva praktična znanja i veštine neophodne savremenom poslvonom svetu.

Polaznici će tokom pohađanja Akademije proći kroz 18 modula.

Na prvom predavanju, održanom na dan otvaranja Akademije govorilo se o izazovima u karijeri menadžera, razlikama između menadžera i lidera, 5 osnovnih funkcija menadžera, principima rukovođenja, stvaranju jasne vizije, veštinama upućivanja kritike i sl.

U narednih 10 meseci Akademiju će pohađati predstavnici sledećeh kompanija: "Agrogrnja", "Alpha Vita Line group", "Abbvie", "Flux pro", "Flux technology", "Pharmanova", "Drina komerc", "MoTo logistic", "Orkestar Stari grad", "NoNo club"…

Naredna generacija Akademije menadžerskih veština se očekuje od početka sledeće godine, a od oktobra se upisuje peta generacija Akademije komercijalne komunikacije (prodajnih i pregovaračkih veština).

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.