NavMenu

Maja Šotra nagrađena za doprinos struci odnosa s javnošću

Izvor: eKapija Ponedeljak, 31.03.2014. 12:05
Komentari
Podeli

Maja ŠotraMaja Šotra
Menadžerka komunikacija i donacija kompanije "Philip Morris" u Srbiji, Maja Šotra, dobitnica je nagrade za pojedinca, koji svojim delovanjem, vizijom i misijom doprinose razvoju struke odnosa s javnošću u okviru 12. međunarodne Pro.PR konferencije održanoj u Sarajevu.

- U našoj industriji uloga korporativne komunikacije je uspostavljanje dijaloga s javnošću, kako bi bilo koja javna debata, koja se odnosi na teme od značaja za poslovanje bila objektivna, sveobuhvatna, fer i transparentna – izjavila je Maja Šotra, prilikom svečanog uručivanja ove prestižne nagrade.

Za kompaniju "Philip Morris" i njeno poslovanje u Srbiji i regionu, veoma je važno da neposredna zajednica bude prosperitetna, jer samo u takvom okruženju se i kompanija može razvijati i biti uspešna. Kao najveći američki investitor u Srbiji i jedna od najuspešnijih privatnih kompanija u zemlji "Philip Morris" višestruko doprinosi zajednici u kojoj posluje i u kojoj njeni zaposleni i njihove porodice žive.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Srbija će projekat "letećih taksija" za EXPO razvijati sa kompanijom Airbus - Najavljeno potpisivanje memoranduma

Vlada Srbije će sa kompanijom Airbus potpisati memorandum za projekat razvoja Air mobility-ja, koji podrazumeva upotrebu malih, visoko automatizovanih aviona, na nižim visinama u urbanim i gradskim oblastima, najavio je ministar finansija Siniša Mali. Mali je na svom Instagram profilu napisao da je sa regionalnim direktorom prodaje u kompaniji Airbus za Istočnu Evropu Aleksandrom Bojanićem, razgovarao je o uvođenju letećih taksija. -

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.