Izvor: eKapija | Petak, 28.03.2014.| 15:42
Izdvojite članak Odštampajte vest

Ručak u čast žena iz privrede u Ambasadi Francuske u Beogradu

Ambasador Francuske u Srbiji Fransoa-Gzavije Denio priredio je 21. marta ručak u čast uspešnih žena u privredi.

Predstavnice Udruženja poslovnih žena Srbije, Francusko-srpske privredne komore, uspešnih privrednica i novinarki ekonomskih medija govorile su o položaju žena u Srbiji sa posebni osvrtom na privredu, o potencijalima udruživanja i prevazilaženja problema sa kojima se susreću.

Predsednica Udruženja poslovnih žena Srbije Sanja Popović Pantić predstavila je ovu asocijaciju, sadašnje projekte i buduće korake.

Osim predsednice Udruženja poslovnih žena, ambasador Fransoa-Gzavije Denio ugostio je potpredsednicu Udruženja Oliveru Popović, direktorku kompanije "Bel Medic" Jasminu Knežević, direktorku Francusko-srpske privredne komore Sanju Ivanić, direktorku kompanije "Viva fruit" Draganu Nikosavić, osnivačicu kompanije IEL Natašu Lazarević, direktorku "Business Info Group" Biljanu Stepanović i urednicu portala "eKapija" Mariju Kambić.

O potencijalima privrede u našoj zemlji i mogućnosti saradnje sa Francuskom govorili su i politički savetnik u ambasadi Francuske Jerome Kelle, ekonomski savetnik Pierre Grandjouan, kao i Marijana Petrović, stažistkinja.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.