NavMenu

Ručak u čast žena iz privrede u Ambasadi Francuske u Beogradu

Izvor: eKapija Petak, 28.03.2014. 15:42
Komentari
Podeli

Ambasador Francuske u Srbiji Fransoa-Gzavije Denio priredio je 21. marta ručak u čast uspešnih žena u privredi.

Predstavnice Udruženja poslovnih žena Srbije, Francusko-srpske privredne komore, uspešnih privrednica i novinarki ekonomskih medija govorile su o položaju žena u Srbiji sa posebni osvrtom na privredu, o potencijalima udruživanja i prevazilaženja problema sa kojima se susreću.

Predsednica Udruženja poslovnih žena Srbije Sanja Popović Pantić predstavila je ovu asocijaciju, sadašnje projekte i buduće korake.

Osim predsednice Udruženja poslovnih žena, ambasador Fransoa-Gzavije Denio ugostio je potpredsednicu Udruženja Oliveru Popović, direktorku kompanije "Bel Medic" Jasminu Knežević, direktorku Francusko-srpske privredne komore Sanju Ivanić, direktorku kompanije "Viva fruit" Draganu Nikosavić, osnivačicu kompanije IEL Natašu Lazarević, direktorku "Business Info Group" Biljanu Stepanović i urednicu portala "eKapija" Mariju Kambić.

O potencijalima privrede u našoj zemlji i mogućnosti saradnje sa Francuskom govorili su i politički savetnik u ambasadi Francuske Jerome Kelle, ekonomski savetnik Pierre Grandjouan, kao i Marijana Petrović, stažistkinja.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Saobraćaj

Air Serbia leti direktno od Beograda do Mostara

Air Serbia (Er Srbija) je letom JU634 uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara. Do tog grada u Bosni i Hercegovini, srpska nacionalna avio-kompanija od danas saobraća tri puta nedeljno, svakog ponedeljka, petka i nedelje. Let traje oko 50 minuta, navedeno je u saopštenju. - Danas uspostavljena avio-veza između Beograda i Mostara rezultat je odlične saradnje i snažne podrške koju nam je pružio Aerodrom Mostar. Verujemo

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.