Izvor: eKapija | Sreda, 26.03.2014.| 08:54
Izdvojite članak Odštampajte vest

Pri kraju izgradnja tržnog centra u Zemunu vrednog 20 mil EUR - Posetiocima na raspolaganju i zabavni park na otvorenom površine 20.000 m2

Izgled budućeg ritejl parka "One Zemun"

U Zemunu na Novosadskom putu uskoro će biti završena izgradnja ritejl parka "One Zemun" površine 15.000 kvadrata. Kako "eKapija" saznaje, kupcima će biti na raspolaganju 50 prodavnica, a najavljeni zakupci su "Univerexport" na 2.500 m2, "Home centar" na 2.000 kvadrata, igraonica "Space" površine 50 m2.

- Već smo potpisali ugovor sa sportskim brendovima "Đak", "N Sport" i "Treff", kao i sa kompanijom "Lilly". Kada je reč o brendovim odeće i obuće, ne želimo još da otkrivamo imena, ali obećavamo kupcima da će biti različiti brendov od ponude u drugim tržnim centrima. Do sada su zakupci sa nama potpisali ugovore za 65% prostora - kažu za "eKapiju" u izraelskoj kompaniji "Industrial Buildings Corporation" (IBC), koja je investitor kompleksa.

Kako najavljuju iz te kompanije, otvaranje ritejl parka "One Zemun" će biti u septembru ove godine ili u martu 2015.

Radovi se privode kraju

- Otvaranje tržnog centra zavisi od zakupaca. Supermarketu i salonu nameštaja odgovara na jesen, dok prodavnice obuće i odeće biraju proleće za otvaranje objekta. Još bi trebalo da odlučimo o terminu otvaranja objekta za kupce, ali će to svakako biti u septembru ove godine ili u martu 2015.

Investitori najavljuju i otvaranje velikog parka zabave na 20.000 kvadrata.

- U isto vreme kada bude otvoren tržni centar, biće otvoreni za posetioce i zabavni sadržaji na otvorenom za decu i odrasle. Biće organizovani koncerti, pozorišne predstave, bioskop na otvorenom, karting i dr.

Izraelska kompanija "Industrial Buildings Corporation" (IBC) uložila je u ovaj kompleks u Zemunu 20 mil EUR.

Dokle su stigle investicije u druge ritejl parkove u našoj zemlji pogledajte ovde.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.