Izvor: eKapija | Utorak, 25.03.2014.| 14:19
Izdvojite članak Odštampajte vest

Otplata duga za parking sa popustom i na rate do 28. aprila

(Foto: parking-servis.co.rs)

JKP "Parking servis Beograd" podseća vlasnike vozila koji još uvek imaju neplaćene dnevne parking karte da 28. aprila ističe rok za sklapanje Sporazuma o otplati duga sa popustom ili na rate.

Reprogramom je predviđen otpis ukupne kamate za sve dužnike koji potpišu sporazum, saopštilo je danas to komunalno preduzeće.

Za otplatu duga u celosti Parking servis odobrava popust od 30 odsto, dok za otplatu duga na 6, 12, 18 i 24 mesečnih rata, daje popust od 10 do 15 odsto, u zavisnosti od visine duga.

U periodu od dva meseca, od kako je "Parking servis" ponudio povoljnu otplatu duga, ovu mogućnost iskoristio je veliki broj korisnika, a među kojima su i oni sa dugom višim i od prosečnog.

Svim dužnicima koji do ponedeljka, 28. aprila, do kada traje reprogram, ne iskoriste ovu priliku, "Parking servis" je u obavezi da prinudno naplati dugovanja posredstvom izvršitelja, a u skladu sa Zakonom o obezbeđenju i izvršenju.

Parking servis poziva sve zainteresovane da se na vreme prijave za zaključenje Sporazuma o otplati duga da bi izbegli gužve na šalterima u ulicama Starine Novaka 22, Kraljice Marije 7 i Mileševskoj 51.

Sporazum je moguće preuzeti i sa sajta www.parking-servis.co.rs, a popunjeni zahtev poslati elektronskom poštom na reprogram@parking-servis.co.rs.

Dodatne informacije o reprogramu korisnici mogu da dobiju i putem telefona Korisničkog servisa na broj 011/30 35 400, piše u saopštenju.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.