NavMenu

"ASW Inženjering" implementirao integralni informacioni sistem u Javnom preduzeću za skloništa

Izvor: eKapija Ponedeljak, 24.03.2014. 15:04
Komentari
Podeli
Kompanija "ASW Inženjering" saopštila je da je uspešno realizovala projekat implementacije integralnog informacionog sistema u Javnom preduzeću za skloništa Srbije.

U periodu od 6 meseci, implementirani su sledeći sistemi: "asw:dominus" – centralni ERP sistem; "asw:opus" – sistem za upravljanje ljudskim resursima; "asw:libris" – sistem za upravljanje dokumentima i "asw:officius" – CRM sistem.

Implementacijom asw rešenja postignut je konzistentan integralni informacioni sistem koji prati sve procese u Javnom preduzeću za škloništa, sa ciljem da se unapredi celokupan proces poslovanja.

Javno preduzeće za skloništa bavi se organizacijom izgradnje, održavanjem, mirnodopskim korišćenjem, izvođenjem građevinsko-zanatskih radova i mnogim drugim poslovima. Preduzeće upravlja sa više od 1.500 javnih i blokovskih skloništa na teritoriji Srbije, ukupne površine veće od 260.000 kvadratnih metara, podseća se u saopštenju preduzeća "ASW Inženjering".

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Najavljen tender za prvu deonicu brze pruge Beograd-Niš od Velike Plane do Paraćina

Delegacija Evropske unije u Srbiji najavila je raspisivanje tendera za izgradnju jednog dela brze pruge Beograd-Niš za 1. jul ove godine. Naručilac posla je Infrastruktura železnice Srbije, a tender se odnosi na deonicu Velika Plana-Paraćin. Kako je navedeno u prethodnom obaveštenju o raspisivanju tendera, pruga Beograd-Niš dužine 230 km je strateška za državu i njenu povezanost sa evropskim železničkim mrežama, a troškovi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.