NavMenu

Otvoren Forum budućih lidera u Beogradu

Izvor: eKapija Ponedeljak, 17.03.2014. 12:58
Komentari
Podeli

Troje članova kraljevskog Saveta za preduzetništvo otvorili su Forum budućih lidera danas u Beogradu - Dejvid Šok, ispred srpske Asocijacije privatnog kapitala, Ljiljana Kundaković iz Fonda za inovacije i Nenad Paunović iz SEE ICT obratili su se učesnicima i govorili o prilikama koje postoje za mlade preduzetnike u Srbiji.

Predstavnici Fondacije za obrazovanje Nj.K.V. Prestolonaslednika Aleksandra i SEE ICT učestvovali su na startap radionici o predstavljanju ideja potencijalnim investitorima danas u Domu omladine u Beogradu. Jedan od glavnih ciljeva Fondacije za obrazovanje Nj.K.V. Prestolonaslednika Aleksandra je da unapredi preduzetništvo u Srbiji. Kraljevski Dvor bio je domaćin nekoliko startap vikenda koji su okupili mlade preduzetnike i pružili im prilku da steknu nova znanja i veštine, i uspostave kontakte sa potencijalnim investitorima.

- Radićemo na tome da svaki preduzetnik u Srbiji ima svoju kompaniju i pokrene sopstveni posao. Došlo je vreme da se svi ujedinimo i radimo na ostvarenju ovog cilja. Pozivam investitore iz čitavog sveta da dođu u Srbiju i iz prve ruke se uvere u povoljnu poslovnu klimu i izuzetne intelektualne potencijale naših ljudi - isticao je Prestolonaslednik Aleksandar II tokom prethodnih skupova.

Ovogodišnji Forum budućih lidera trajaće do 21. marta 2014. godine u Domu omladine Beograda. Kao i prethodne godine, konferencija će se sastojati iz tematski dana. Prvi dan, 17. mart rezervisan je za Start up Forum, 18. za IT Forum, 19. za PR Forum, 20. za HR Forum i 21. mart za Sajam kompanija, odnosno Meet the Partners Day gde će učesnici konferencije imati priliku da na štandovima partnera – kompanija ostave svoj CV u potrazi za praksom, a moguće i kasnijim eventualnim zaposlenjem.

Poslednji dan konferencije rezervisan je i za odbranu studija slučaja, odnosno Case study takmičenje, gde će učesnici imati prilku da iznesu svoje ideje i mišljenja za rešavanje problema iz realnog poslovanja kompanija. Najboljima će biti obezbeđene i prigodne nagrade.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.