NavMenu

"Wiener Stadtische osiguranje" najavilo popuste i poklone uz polise auto kasko osiguranja na Sajmu automobila

Izvor: eKapija Sreda, 12.03.2014. 14:31
Komentari
Podeli

Povodom predstojećeg sajma automobila, kompanija "Wiener Stadtische osiguranje" pripremila je posebne pogodnosti svima koji se uključe u program kasko osiguranja.

Ponudiće 20% sajamskog popusta na kasko osiguranje za nova vozila; uz kasko osiguranje zaključeno na minimum 2 godine – poklon polisa "Pomoć na putu", i polisa "Osiguranja vozača i putnika od autonezgode".

Takođe, uz kasko osiguranje zaključeno na godinu dana, kupcima sleduje poklon polisa "Osiguranja vozača i putnika od autonezgode". Sve ove pogodnosti gratis polise važe tokom prve godine osiguranja.

Polisa "Pomoć na putu" obezbeđuje pokriće troškova u slučaju da je osigurano vozilo dospelo u nevozno stanje ili je nepodobno za dalju sigurnu vožnju. Pokriveni su rizici nastali usled kvara, oštećenja, uništenja, krađe, nesrećnog slučaja i to na teritoriji cele Evrope. Obuhvata organizaciju pomoći, pokriće troškova prenoćišta korisnika, popravke vozila u slučaju manjeg kvara, troškova parkiranja (ležarine posle saobraćajne nezgode), pokriće troškova nastavka putovanja korisnika i iznajmljivanja zamenskog vozila.

Osiguranje vozača i putnika od autonezgode (osiguranje vozača, putnika i radnika za vreme upravljanja i vožnje motornim i drugim vozilima) podrazumeva ugovorenu osiguranu sumu od 100.000 dinara u slučaju smrti usled nezgode, a 200.000 za slučaj invaliditeta usled nezgode.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Energija, Građevina

Zbog RHE Bistrica izmeštaće se dva državna puta - EPS traži projektanta, potrebna i aktuelizacija studije opravdanosti gradnje

Elektroprivreda Srbije raspisala je tender za izradu idejnog rešenja i tehničke dokumentacije za izmeštanje državnih puteva za potrebe izgradnje reverzibilne hidroelektrane (RHE) Bistrica. Kako je navedeno u tehničkoj specifikaciji posla, trase objekata budućeg sistema RHE Bistrica u blizini akumulacije Potpeć se ukrštaju sa trasom državnog puta IIA reda broj 191 Bistrica-Priboj, a trasa državnog puta IIA reda broj 194 Kokin

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.