Izvor: eKapija | Ponedeljak, 10.03.2014.| 14:00
Izdvojite članak Odštampajte vest

"Cineplexx" 9. aprila otvara bisokop u tržnom centru "Ušće"

Dugoočekivano otvaranje najmodernijeg bioskopa "Cineplexx" u "Ušće Shopping Center"-u zakazano je za sredu, 9. april. Nakon višemesečnih radova, značajno uloženih sredstava i resursa, posetioci "Ušća" će posle više od pola godine čekanja imati priliku da posete bioskop urađen prema standardima kompanije "Cineplexx".

Čast da otvori bioskopsku sezonu u novom i najvećem bioskopu u ovom delu Evrope pripala je filmu cenjenog reditelja Srđana Dragojevića "Atomski s’desna" sa specijalnim, pretpremijernim prikazivanjem filma 8. aprila domaćim filmskim stvaraocima i profesionalcima iz filmske industrije iz čitavog sveta!

Uz tri ekskluzivna holivudska blokbastera i najaktuelnije filmove u tom trenutku, bioskop "Cineplexx" će 9. aprila otvoriti vrata svojoj publici. Najsavremeniji bioskop u regionu će imati ukupno 11 digitalizovanih sala opremljenih sa vrhunskom, RealD 3D tehnologijom i visokim kvalitetom slike i zvuka, kao i sedištima za zaljubljene. Fantastični 4K projektori predstavljaju novinu na tržištu bioskopa u regionu. Oni prikazuju sliku u visokoj rezoluciji, duplo većoj od 2K slike na koju smo navikli do sada u bioskopima.

- Kompanija "Cineplexx" je na tržištu Srbije prisutna duže od dve godine, sa bioskopima u "Delta City"-u u Beogradu i tržnom centru "Kragujevac Plaza". Zadovoljstvo nam je da na spisak postojećih bioskopa dodamo i najmoderniji "Cineplexx" u "Ušće Shopping Centru", najvećem centru u Srbiji i na taj način proširimo bioskopsku mrežu i pružimo posetiocima savršen filmski doživljaj, kao što dolikuje regionalnom lideru - izjavio je Kristof Papusek, managing partner kompanije "Cineplexx International".

"Cineplexx Ušće Shopping Center" će u okviru četiri sale imati po dva reda opremljena sa udobnim, VIP sedištima, posebno dizajniranim kožnim foteljama, smeštenim u najboljem delu dvorane. Njihova pozicija, struktura i dizajn gledaocima pružaju osećaj kao da film gledaju iz svoje omiljene fotelje kod kuće.

- Veoma nam je drago što smo uspostavili saradnju sa "Cineplexx"-om. Ponosni smo što se kod nas otvara najsavremeniji multipleks bioskop u regionu i to baš za naš peti rodjendan. Od 9. aprila svi posetioci "Ušća" imaće priliku da uživaju u najatraktivnijim filmskim naslovima i to na najboljim platnima i projektorima. "Ušće" se trudi da postavlja standarde i ova saradnja je još jedan dokaz takvog našeg poslovanje - izjavila je Tijana Vujović, direktorka "Confluence Property Management", kompanije koja upravlja ovim centrom.

"Cineplexx" je austrijska bioskopska grupacija sa preko četiri decenije iskustva u ovoj oblasti. Danas "Cineplexx" mrežu čini 36 multipleksa i 6 tradicionalnih bioskopa u Austriji, Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji, Albaniji i Italiji, sa 280 bioskopskih dvorana i 64.000 sedišta. Sa oko 1.200 zaposlenih, "Cineplexx" bioskope godišnje poseti više od 10,5 miliona gledalaca.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.