NavMenu

Otvoren konkurs za godišnje nagrade Društva Srbije za odnose s javnošću

Izvor: eKapija Sreda, 05.03.2014. 09:43
Komentari
Podeli

Društvo Srbije za odnose s javnošću (DSOJ), strukovna organizacija profesionalaca iz oblasti komunikacija, raspisalo je danas konkurs za 17. po redu dodelu godišnjih nagrada PRiZNANJE, saopšteno je iz DSOJ.

Nagradu dobijaju pojedinci, organizacije, kompanije, institucije i agencije za najkvalitetnije i najprofesionalnije komunikacijske aktivnosti u prethodnoj godini. Za učešće na konkursu neophodno je prijaviti rad, kampanju ili aktivnost, a nagrade se dodeljuju u 12 kategorija. Konkurs je otvoren do 11. aprila 2014. godine.

Kako je navedeno u saopštenju, samo ime nagrade - PRiZNANJE - u duhu je nastojanja da se odnosi sa javnošću (PR) i znanje neraskidivo udruže i da se rezultati takvog udruživanja nagrade.

O tome ko će dobiti ovogodišnje PRiZNANJE odlučuje stručni žiri koji čine ugledni profesionalci iz oblasti komunikacija, predstavnici korporativnog i neprofitnog sektora, kao i akademske zajednice. Nagrade će biti svečano dodeljene na tradicionalnom godišnjem PRijemu, krajem maja ove godine.

- Društvo Srbije za odnose s javnošću nastoji da podstakne postizanje i prevazilaženje najviših standarda u ovoj kreativnoj i izazovnoj profesiji. PRiZNANJE pruža mogućnost svim profesionalcima da predstave svoje najbolje radove, konkurišu za nagradu i na taj način ukažu na značaj profesionalnih komunikacija. U proteklih godinu dana organizovane su mnogobrojne zanimljive, inovativne i kreativne kampanje za koje smatramo da su vredne pažnje, kako stručne, tako i šire javnosti. Uvek nam je zadovoljstvo da nagradimo i promovišemo najbolje stručnjake, najzanimljivije i najkreativnije projekte i na taj način doprinesemo njihovoj daljoj afirmaciji, ali i razvoju same profesije. Pozivamo sve kolege da prijave svoje radove i uzmu učešća u takmičenju za prestižnu strukovnu nagradu PRiZNANJE - rekla je Jelena Šarenac, zamenica predsednika DSOJ i članica Žirija za dodelu nagrada PRiZNANJE, povodom raspisivanja ovogodišnjeg konkursa.

Uslove konkursa, propozicije i kategorije, kao i prijavni formular i PRavilnik o radu žirija, može se pogledati na sajtu DSOJ-a.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Saobraćaj, IT, Telekomunikacije

Kentkart tuži Grad Beograd i zahteva 17 mil EUR odštete

Kompanija Kentkart, koja je godinama obavljala naplatu karata u gradskom prevozu, nakon raskida ugovora tužila je grad i zahtevala odštetu od 17 mil EUR, izjavio je predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić. - Kontrolisali su sistem od 250 mil EUR godišnje. Ja tvrdim da preko 1 mil EUR ne mogu da dobiju, a mislim da će čak biti obrnuto, jer mi imamo dokaze da su unazadili sistem - rekao je Šapić za Radio-televiziju

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.